Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Εκτοξεύτηκαν οι ακροάσεις του “My Heart Will Go On” της Celine Dion μετά την τραγωδία στο υποβρύχιο Titan

Με περισσότερα από 500,000 Spotify streams από την ημέρα που έγινε γνωστό το ατύχημα



Εκτοξεύτηκαν από ό,τι φαίνεται οι ακροάσεις τουMy Heart Will Go On” της Celine Dion μετά την τραγωδία στο υποβρύχιο Titan που θα επισκεπτόταν το κουφάρι του Τιτανικού στα βάθη του Ατλαντικού ωκεανού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, το βραβευμένο με Oscar κομμάτι μετρά περισσότερα από 500,000 Spotify streams από την ημέρα που έγινε γνωστό το ατύχημα και ξεκίνησε η προσπάθεια σωτηρίας των ανθρώπων που συμμετείχαν στην αποστολή της εταιρείας OceanGate.

Το Titan έχασε την επικοινωνία του με το σκάφος στην επιφάνεια της θάλασσας στις 18 Ιουνίου και οι επιβαίνοντές του που θεωρούνται και επίσημα πλέον νεκροί ήταν ο CEO Stockton Rush, ο Βρετανός εξερευνητής Hamish Harding, ο ερευνητής και δύτης Paul-Henry Nargeolet και ο πακιστανικής καταγωγής businessman Shahzada Dawood και ο γιος του Suleman.

Μετά τη δημοσιοποίηση των τραγικών εξελίξεων, ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, James Cameron, — ο οποίος έχει ταξιδέψει στο σημείο βύθισής του 33 φορές — δήλωσε ότι η ομάδα της OceanGate αγνόησε δεκάδες ενδείξεις κινδύνου για το όχημα που μετέφερε την ομάδα, συγκρίνοντάς το μάλιστα με το ίδιο το ναυάγιο του ιστορικού πλοίου.

«Με συγκλονίζει η ομοιότητα με την ίδια την τραγωδία του Τιτανικού – όπου ο καπετάνιος του πλοίου είχε επανειλημμένως ειδοποιηθεί για πάγο στην πορεία του, κι όμως συνέχισε με τη μέγιστη ταχύτητα σε μια έκταση γεμάτη πάγο και σε μια αφέγγαρη νύχτα, που οδήγησε στον θάνατο τόσων ανθρώπων», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/80206-ektokseytikan-oi-akroaseis-tou-my-heart-will-go-on-tis-celine-dion-meta-tin-tragodia-sto-ypovryxio-titan

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 αντιηλιακά με χρώμα που θα σου λύσουν τα χέρια αυτό το καλοκαίρι

Το πολυχρηστικό προϊόν που αγαπάμε για τους θερινούς μήνες

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια