Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Bryan Adams επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την So Happy It Hurts Tour

Πρώτος σταθμός της ευρωπαϊκής περιοδείας του καλλιτέχνη η Ελλάδα, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση.



Greeks wanna rock! Με αυτήν τη φράση υποδέχτηκε το ελληνικό κοινό τον Καναδό ροκ σταρ πριν 4 χρόνια σε μια μεγαλειώδη συναυλία που δεν ξέχασε κανείς από όσους ήταν εκεί εκείνο το βράδυ. Και ακριβώς 4 χρόνια μετά ο Bryan Adams, ο τραγουδιστής και songwriter που θεωρείται και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο συναρπαστικούς rocker στον κόσμο, επιστρέφει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο για 2 συναυλίες, στην Αθήνα  και τη Θεσσαλονίκη. Η απίστευτη δυναμική της φωνής του και η ερμηνεία του, η ενέργεια και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του – όλοι όσοι τον έχουν δει live μιλούν για το performance του και τις διαρκείς αλλαγές κιθάρας που κάνει τα μάτια να μην ξεκολλούν από πάνω του - εξακολουθούν να ξεσηκώνουν το κοινό πάνω από 40 χρόνια.

Ό,τι και να πει κανείς για τον Bryan Adams είναι λίγο. Ένας συγκλονιστικός καλλιτέχνης με μια μακρόχρονη και παραγωγική καριέρα που μετράει 17 studio άλμπουμ και 4 νέες κυκλοφορίες το 2022 συμπεριλαμβανομένου του “So Happy It Hurts” (προτάθηκε για Grammy) και του “Pretty Woman – The Musical”. Σε αυτά προστίθενται τα Classic pt. I και pt. II, τα οποία παρουσιάζουν νέες ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων hits του καλλιτέχνη, τα οποία κυκλοφόρησαν ψηφιακά (ATMOS with Platoon) και είναι διαθέσιμα και ως φυσικό προϊόν (BMG).

Η μακρόχρονη καριέρα του τον έχει οδηγήσει σε αναρίθμητες βραβεύσεις και σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις ανάμεσα στις οποίες και 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, 4 υποψηφιότητες για Golden Globe, ένα Grammy Award και 20 Juno Awards. Η πορεία του και οι μουσικές του επιλογές δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που δεν φοβάται να πειραματιστεί και πως το μουσικό του ταξίδι δεν έχει όρια.

Πέρα όμως από την αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική του πορεία, ο Bryan Adams είναι ένας ενεργός ακτιβιστής που αφιερώνει χρόνο, πόρους και προσοχή στην ενημέρωση σχετικά με την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των ζώων και άλλα σημαντικά κοινωνικά θέματα (ενδεικτικά: Live Aid, συμμετοχή σε εκστρατείες της Διεθνούς Αμνηστίας, σε εκδηλώσεις για την συγκέντρωση χρημάτων για την βοήθεια σεισμοπαθών, καταπολέμησης του αναλφαβητισμού και υποστήριξης του δικαιώματος των παιδιών να πηγαίνουν στο σχολείο σε χώρες της Ασίας, υποστηρικτής των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και της συμπερίληψης κ.ά.).

Η αναμονή της επιστροφής αυτού του τεράστιου καλλιτέχνη τελειώνει σε λίγους μήνες. Η ευρωπαϊκή του περιοδεία ξεκινάει από την Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2023 με δύο στάσεις: στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ BASKETBALL ARENA και στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου στο PΑΟΚ SPORTS ΑRΕΝΑ.

Δύο συναυλίες που θα θυμάστε για πάντα, δύο μαγικές βραδιές με αυθεντική ροκ λάμψη που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

INFO 

ΒRYAN ADAMS | So Ηappy It Hurts Tour 

ΑΘΗΝΑ: Tρίτη 5 Δεκεμβρίου Ι Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου Ι PΑΟΚ SPORTS Arena 

Η προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα

Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

Ώρα έναρξης: 21.30

b

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-live-news/80847-o-bryan-adams-epistrefei-se-athina-kai-thessaloniki-gia-tin-so-happy-it-hurts-tour

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο οίκος Balenciaga παρουσίασε την τελευταία του συλλογή με μουσική της ANOHNI (βίντεο)

Στο runway ακούστηκε μια ηχογραφημένη ερμηνεία της ANOHNI, η οποία λειτούργησε ως κεντρικό στοιχείο του soundtrack.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Duffy επέστρεψε στη σκηνή με μυστική συναυλία στο Λονδίνο

Η Duffy έδωσε την πρώτη της πλήρη συναυλία έπειτα από περίπου 15 χρόνια, σε μυστικό live στο Hoxton Hall.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η PJ Harvey παρουσιάζει το "Voyager", ένα νέο τραγούδι εμπνευσμένο από τα διαστημικά σκάφη της NASA

Η PJ Harvey μπαίνει στη «φωνή» του Voyager 2 σε ένα νέο ορχηστρικό και ατμοσφαιρικό τραγούδι που γεννήθηκε από τη συνεργασία της με τον φυσικό Brian Cox και κοιτάζει τη θέση της ανθρωπότητας μέσα στο σύμπαν. 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network