Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται για τον φετινό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας και μπορεί το δικό σου κομμάτι να είναι αυτό που θα ερμηνεύσει!



Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος και θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024. Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

Η είδηση για τη συμμετοχή της Σάττι στην 68η διοργάνωση του θεσμού ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Η τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση από την ΕΡΤ, χωρίς ωστόσο να έχει επιλεγεί ακόμα και το κομμάτι με το οποίο θα διαγωνιστεί στη Σκανδιναβική χώρα. Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η ίδια με τη δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται, απευθύνοντας κάλεσμα σε νέους δημιουργούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, από τις 25 Οκτωβρίου 2023, στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορούν όποιοι δημιουργοί το επιθυμούν να στείλουν έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, τις δικές τους προτάσεις ολοκληρωμένων τραγουδιών. Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των κανονισμών της EBU, αυτά πρέπει να είναι πρωτότυπα και ακυκλοφόρητα, με μέγιστο χρόνο τα 3 λεπτά.

 

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

CELEBS

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Άφαντος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό ως παιδί

Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Λορέντζο Μονέ

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Πιστεύω ότι το αύριο είναι άλλη μια μέρα και πιστεύω στα θαύματα». Όντρεϊ Χέμπορν

Το απόλυτο icon κομψότητας και σοφίας γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1929 κ αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει