Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Beyoncé κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο κομμάτι της, “My House”

Η πρώτη μουσική της δουλειά μετά το Renaissance είναι γεγονός. 



Την πρώτη της μουσική δουλειά με το Renaissance έδωσε στη δημοσιότητα η Beyoncé, που δεν είναι άλλη από το κομμάτι “My House”. Το track εμφανίζεται στα credits της νέας Renaissance movie της τραγουδίστριας, η οποία προβάλλεται αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ. Ως co-writer του κομματιού αναφέρεται ο The-Dream.

Η Beyoncé ανακηρύχθηκε φέτος η καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες νίκες στον θεσμό των βραβείων Grammy, επιστρέφοντας σπίτι της με τα βραβεία στις κατηγορίες Best Dance/Electronic Music Album, Best Dance/Electronic Recording, Best Traditional R&B Performance και Best R&B Song.

Πριν από την κυκλοφορία του επιτυχημένου δίσκου της, η ίδια είχε δώσει στη δημοσιότητα μόλις ένα single, το “Break My Soul”. Κανένα από τα κομμάτια του  Renaissance δεν θα συνοδεύονταν στη συνέχεια από μουσικά videos, ωστόσο η ίδια θα συνεργαζόταν με τον Kendrick Lamar για ένα remix του “America Has a Problem”.

https://youtu.be/wuBdV0BIIMw

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα