Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σε νοσοκομείο της Μπολόνια μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Patti Smith – Ακύρωση για την προγραμματισμένη συναυλία της

Μια ξαφνική ασθένεια εμπόδισε τη θρυλική τραγουδοποιό από το να εμφανιστεί στο Teatro Duse της Μπολόνια την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.



Εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μπολόνια μεταφέρθηκε η Patti Smith μετά από ξαφνική αδιαθεσία. Κατά συνέπεια η προγραμματισμένη συναυλία της στην ιταλική πόλη ακυρώθηκε.

Η συναυλία της θρυλικής τραγουδοποιού ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου στο Teatro Duse της Μπολόνια και πλέον η ίδια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Maggiore. Αναμένεται να παραμείνει εκεί για ιατρική παρακολούθηση.

«Με μεγάλη μας λύπη, ενημερώνουμε το ευγενικό κοινό ότι η συναυλία της Patti Smith που έχει προγραμματιστεί για σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:00 στο Teatro Duse της Μπολόνια δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί λόγω αιφνίδιας ασθένειας που έπληξε της καλλιτέχνιδας» έγραψε σε ανάρτησή του το θέατρο Duse.

 Σε νοσοκομείο της Μπολόνια μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Patti Smith – Ακύρωση για την προγραμματισμένη συναυλία της (avopolis.gr)

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του