Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Billie Eilish ερμηνεύει το “What Was I Made For?” στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Saturday Night Live

Η ίδια τραγούδησε και το "Have Yourself a Merry Little Christmas", ενώ εμφανίστηκε και σε δύο σκετσάκια της εμβληματικής εκπομπής για την αμερικανική τηλεόραση. 



Ως μουσική guest του θρυλικού Saturday Night Live εμφανίστηκε η Billie Eilish στο φετινό του χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, το οποίο και παρουσίαζε η Kate McKinnon.

Η Eilish ερμήνευσε το “What Was I Made For?”, τη μουσική δηλαδή συμμετοχή της στο Barbie movie, όπως και ένα cover του “Have Yourself a Merry Little Christmas”.

Για την performance του “What Was I Made For?”, την Eilish παρουσίασε η McKinnon και η Greta Gerwig, ενώ εκείνη και ο αδερφός της Finneas έπαιξαν μπροστά από μια σκηνή που έδειχνε home videos του cast του SNL.

Η Eilish εμφανίστηκε και σε δύο σκετσάκια της εκπομπής, συμπεριλαμβανομένου ενός pre-taped short με τίτλο “Tampon Farm”, μαζί με τους McKinnon, Gerwig, Maya Rudolph, Kristen Wiig και Paula Pell. Εμφανίστηκε επίσης ως η κόρη της McKinnon σε ένα κωμικό σκετς για ένα rescue shelter για γάτες.

https://youtu.be/mkqTsLVHwuQ

https://youtu.be/-JHm8Bso53s

https://youtu.be/76bXoIr9M3k

https://youtu.be/bv8MDqVrRH0

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.