Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Grammys 2024: Mariah Carey και Lenny Kravitz θα τιμηθούν με το Global Impact Award

Το βραβείο αναγνωρίζει Μαύρους καλλιτέχνες «η αφοσίωση των οποίων στην τέχνη έχει αποτελέσει σπουδαία έμπνευση για τη βιομηχανία».

Με το Global Impact Award θα τιμήσει η Recording Academy και η Black



Music Collective τους Mariah Carey και Lenny Kravitz στα Grammys του 2024, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Billboard. Carey και Kravitz θα λάβουν τα βραβεία σήμερα 1η Φεβρουαρίου, σε μια τελετή που θα διεξαχθεί στο Fairmont Century Plaza του Los Angeles.

Το Global Impact Award είναι ένα CEO Merit Award που αναγνωρίζει Μαύρους καλλιτέχνες «η αφοσίωση των οποίων στην τέχνη έχει αποτελέσει σπουδαία έμπνευση για τη βιομηχανία».

Το περσινό Global Impact Award απέσπασε η Missy Elliott, ο Dr. Dre, ο Lil Wayne, αλλά και η CEO της Epic Records, Sylvia Rhone. Τα Grammy Awards του 2024 θα απονεμηθούν στις 4 Φεβρουαρίου στην Crypto.com Arena του Los Angeles.

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός