Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Piano City Athens εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους στο The Ellinikon Experience Park και στο Golden Hall.

Όλα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall του ομίλου Lamda Development, που φιλοξένησε μοναδικές μουσικές εμπειρίες από το αγαπημένο μουσικό street festival



 Το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου της πόλης μας, το Piano City Athens, πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του This Is Athens City Festival. Σε αυτό το πλαίσιο το The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall του ομίλου Lamda Development, φιλοξένησαν εντυπωσιακά κονσέρτα πιάνου με δωρεάν είσοδο βάζοντας στον ρυθμό του μικρούς και μεγάλους.

 «Piano & Hip Hop Show» στο The Ellinikon Experience Park

Το Σάββατο 18/05 και την Κυριακή 19/05, αγαπημένες μελωδίες πιάνου συνάντησαν την κουλτούρα του street dance στο The Ellinikon Experience Park. Ένα ανατρεπτικό μουσικοχορευτικό show με σολιστικούς αυτοσχεδιασμούς μοντέρνων κομματιών στο πιάνο, από τον ταλαντούχο πιανίστα Ηλία Καλούδη, με τη συνοδεία θεαματικών hip-hop χορογραφιών από την βραβευμένη εφηβική ομάδα χορού #DOSrs,  που δημιουργήθηκαν από τη γνωστή χορογράφο Άννα Αθανασιάδη και τη χορεύτρια και δασκάλα χορού Ελένη Κυριακίδη.

 «The Magic of Musicals» στο Golden Hall

Το Σάββατο 18 Μαΐου έφερε και δύο καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς, τη σοπράνο Ντένια Λεβέντη και τον πιανίστα Σπύρος Παπαθεοδώρου, στο Golden Hall, όπου και ταξίδεψαν όλο το κοινό του αγαπημένου εμπορικού κέντρου με τις μελωδίες τους από το μουσικό θέατρο, ξεκινώντας από το Broadway, με στάσεις στο West End και το Hollywood. Οι ίδιοι έδωσαν μάλιστα έξι διαδοχικές παραστάσεις 30 λεπτών στο προαύλιο του Golden Hall και καταχειροκροτήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.

 «COSMOS Laser Show & Piano» στο The Ellinikon Experience Centre

Την  Κυριακή 19 Μαΐου, ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδύασε μελωδίες πιάνου και στοιχεία φωτός έκλεψε τις εντυπώσεις όσων είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το The Ellinikon Experience Centre, το μοναδικό Κέντρο Επισκεπτών που φιλοξενείται σε ένα από τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας στο The Ellinikon Experience Park. Στις 21.00 το βράδυ, ο ουρανός έλαμψε με ένα φαντασμαγορικό show με laser, που έντυσε τις μοναδικές μελωδίες του καταξιωμένου καλλιτέχνη Victor, συνθέτοντας ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα ορατό από πολλά σημεία της Αθήνας και του Αττικού ουρανού.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το  The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall  στα επίσημα  website και ακολουθείστε τα Social Media:  

The Ellinikon Experience Park

THE ELLINIKON | Instagram

The ΕLLINIKON | Facebook

THE ELLINIKON | YouTube

 #TheEllinikon #ExperiencePark #todikomasparko

 Golden Hall

My Golden Hall | Facebook

My Golden Hall | Instagram

My Golden Hall | YouTube

 #Golden Hall #My Golden Hall #Shopping

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο κομμάτι του Nick Cave με τους Bad Seeds με τίτλο “Long Dark Night”

Εμπνευσμένο από ένα ποίημα του St. John of the Cross

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Παύλος Παυλίδης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη

Ο Παύλος επιστρέφει τη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Αχ, Θάλασσα»: Το νέο βίντεο της Μαρίνας Σάττι ρίχνει φως σε μια «ξεχασμένη» τραγωδία

Όλα τα έσοδα του βίντεο της Μαρίνας Σάττι και της Mad House Records θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων 

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Η ευθραυστότητά σας είναι επίσης η δύναμή σας» Πίνα Μπάους

Στις 27 Ιουλίου 1940 γεννήθηκε η σπουδαία χορεύτρια-χορογράφος

CELEBS

Παρίσι 2024: Η εκρηκτική εμφάνιση της Lady Gaga θύμισε Moulin Rouge

Μία από τους επίτιμους καλεσμένους της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024, ήταν η Lady Gaga

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Το να λες αυτό που νιώθεις είναι σαν να σκάβεις τον τάφο σου» Sinead O'Connor

Nothing compares 2 you… ένας χρόνος χωρίς τη Sinead O'Connor