Skip to main content

DO IT YOURSELF

Μονές Κάλτσες: 6 Τρόποι για να Αξιοποιήσετε την Κάλτσα που σας Έμεινε

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Όλοι μας κατά καιρούς ξεμένουμε με μονές κάλτσες χωρίς καν να έχουμε καταλάβει πώς. Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι τα πλυντήρια συντηρούνται τρώγοντας που και που καμιά κάλτσα. Πάρτε λοιπόν τις μονές σας κάλτσες και αξιοποιήστε τις με έναν από τους παρακάτω τρόπους!

Ξεσκονίστε τα φύλλα των φυτών σας Τα φυτά χρειάζονται την φροντίδα μας και αν τους φερθείτε καλά τότε και αυτά θα ανταποδώσουν γεμίζοντας τον κήπο ή τη βεράντα σας με υπέροχα άνθη. Περιποιηθείτε τα φύλλα των φυτών σας σκουπίζοντάς τα ελαφρά και με προσοχή με μία κάλτσα, αντί για ξεσκονόπανο.

Διαβάστε 13 συμβουλές που θα κάνουν το φύτεμα στη γλάστρα… παιχνίδι.

Καθαρίστε τις περσίδες σας Βρέξτε την κάλτσα με λίγο ξύδι και τρίψτε καλά τις περσίδες για να καθαρίσουν.

Φυσικό αρωματικό για ντουλάπια Πάρτε μια (καθαρή) κάλτσα, ψεκάστε την με αιθέρια έλαια, όπως λεβάντα, και βάλτε μια κάλτσα σε κάθε συρτάρι. Τα ρούχα σας θα μοσχοβολήσουν με το άρωμα της επιλογής σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.