Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΓΑΜΟΣ

Xmas Weddings: Όλα στο κόκκινο!

Αν επέλεξες τα Χριστούγεννα για να ενώσεις και επίσημα τη ζωή σου με το άλλο σου μισό, σίγουρα το κόκκινο είναι το χρώμα σου.


Βάλια Νούσια

H κυριαρχία της λευκής παλέτας στους γάμους όλου του χρόνου, κάνει λίγο... πίσω όταν έρχονται τα Χριστούγεννα. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει ωραιότερο χρώμα από το κόκκινο, για να ντύσει ακόμη πιο γιορτινά, τη μεγάλη αυτή γιορτή της ζωής σου. Βαθύ ή λαμπερό, μπορεί να ντύσει όποια λεπτομέρεια μπορείς να φανταστείς. Από τα παπούτσια και την ανθοδέσμη, μέχρι τις καρέκλες του party ή τα γλυκά στο candy bar.

Pixel

photo1.jpg

Mια κατακόκκινη ανθοδέσμη δεν είναι η πλέον αναμενόμενη επιλογή, είναι όμως ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή. Ντάλιες, τριαντάφυλλα αλλά και κόκκινοι καρποί μπορούν να σου δώσουν ένα αποτέλεσμα απόλυτα χριστουγεννιάτικο.

photo2.jpg

Tι θα έλεγες για μια διαφορετική μπομπονιέρα; Βρες διαφανείς πλαστικές μπάλες που ανοίγουν, βάλε μέσα τα κουφέτα, ντύσε τις με ένα ύφασμα και ολοκλήρωσε με ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Pixel

photo3.jpg

Ένας πολύ πρωτότυπος τρόπος να προσθέσεις κόκκινες, αναπάντεχες πινελιές είναι να χρησιμοποιήσεις καραμέλες για τη διακόσμηση. Συνθέσεις τραπεζιών που θυμίζουν χριστουγεννιάτικα στεφάνια, φτιαγμένες από καραμέλες, βάζα γεμισμένα με αυτές αλλά και συνθέσεις λουλουδιών με λεπτομέρειες από καραμέλες μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικό.

photo4.jpg

Aν δεν είσαι τόσο τολμηρή, λίγες λεπτομέρειες όπως οι κρίκοι πετσέτας, σε κόκκινο καρό, είναι αρκετοί για να δώσουν το στίγμα σου, χωρίς υπερβολές.

photo5.jpg

Kαι η τούρτα μπορεί να μπει στο παιχνίδι! Συνδύασε το κλασικό λευκό με μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες και το στοίχημα το έχεις κερδίσει. Και χριστουγεννιάτικη, και μοναδική!

photo6.jpg

Βρες περισσότερες ιδέες στο Beaucoup Handcrafts

Διαβάστε επίσης

ΓΑΜΟΣ

Strike a pose!

Στιγμιότυπα από ένα γάμο που θα γράψουν ιστορία...

ΓΑΜΟΣ

Βάλια Νούσια: Όλα με τα χεράκια της (και την ψυχή και το μυαλό)!

Η "ψυχή" της Beaucoup handcrafts, η δική μας Βάλια, μάς αποδεικνύει (καθημερινά) ότι... πιάνουν τα χέρια της. 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν