Skip to main content

GIFT ME...

Gift me με ένα gift set

Ένα δώρο, πολλές ομορφιές!


Μαλού Κουκουνάστα

Δεν έχω καλύτερο από ένα gift set! Ακόμα κι αν είναι από κάβα. Που λέει ο λόγος δηλαδή... Γιατί αυτά που επιλέξαμε για σένα είναι από αυτά, τα όμορφα. Από αυτά τα beauty που τα φοράς και πετάς!

Αυτή η αίσθηση... Να ανοίγεις ένα δώρο και να βγάζεις ένα ένα τα διάφορα πραγματάκια που το συνθέτουν είναι, απλά, μαγική.

Να ένα άρωμα και τσουπ μια κρέμα σώματος και ιδού κι ένα λιπ γκλος και μια σκιά και μια πούδρα...

Τρέλα, σου λέω, τρέλα!

Κάναμε μια επιλογή από τα πάμπολλα gift sets που κυκλοφορούν στην αγορά και σου παρουσιάζουμε αυτά που μας κίνησαν ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον.

 

B - E A R T H  C O S M E T I C S

Ένα σετ για το πρόσωπο που θα σου εξασφαλίσει την λάμψη των γιορτών στην επιδερμίδα σου. Υπόσχεται μάλιστα πως θα την διασφαλίσει εκεί. Λάμψε με αυτό το πολύ ωραίο serum αλλά και με την κρέμα ημέρας. Δυο προιόντα που θα σε ενυδατώσουν και θα σου δώσουν αντιγηραντική προστασία αλλά και λάμψη.

Gift Box1.jpg   

 

F R E Z Y D E R M 

Αγαπάμε, φοράμε και μόλις μας είπαν ότι κυκλοφορεί ολόκληρο gift set με τα εξειδικευμένα προιόντα αντιγήρανσης μόνο που δεν βάλαμε τα κλάματα από την χαρά μας. Εδώ έχουμε ένα εξαιρετικό gift set που θα χαρείς πολύ να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή και στην καλύτερη σου φίλη.

 

 

frezy.jpg  

 

N U X E

Oh la la! Το περίφημο λάδι σώματος, μαλλιών και επιδερμίδας Huile Prodigieuse μαζί με το άρωμα αλλά και το shower gel θα σε κάνουν να μυρίζεις σαν το όνειρο όλη μέρα. Ναι, να το πάρεις.

 

nuxe.jpg 

 

F R E S H  L I N E

 

Οποία ομορφιά, φίλη μου. Η αγαπημένη Fresh Line έβγαλε και φέτος gift sets που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους ήδη από το packaging. Check please τα παγώνια και τα πούπουλα που έχουν ένα ολοκληρωμένο σετ για την καθαριότητα και την φροντίδα του σώματός σου με βανίλια, σταφύλι και νεκταρίνι. (Τιπ: να κρατήσεις το κουτί, σε παρακαλώ)

 

912244 XMAS '18 GRAPE GRAND SET 7pcs (3).jpg 

 

Ή μήπως προτιμάς κάτι πιο μπομπον(ένιο) σαν το παρακάτω; 4 shower gels μαζί με 4 body milks σε μια συγκλονιστική συσκευασία. Θα καλύψουν κάθε γούστο, πράγμα που τα κάνει το τέλειο δώρο.

 

 

912247 FESTIVE SHOTS 9pcs (2).jpg

 

Ένα κουτάκι (που θα σου μείνει κιόλας) με 5 lip butters που θα κάνουν τα χείλη σου, κυριολεκτικά, χείλη για φίλημα. Στην πραγματικότητα κάνουν μια φυσική θεραπεία στα χείλη ενυδατώνοντας τα και αφήνοντας τα πιο αφράτα, υγιή και γυαλιστερά από ποτέ.

 

  912252 XMAS '18 LIP THERAPY TIN SET 5pcs (2).jpg 

 

F R E S H  L I N E

Μα είναι τόσο ωραία αυτά τα gift sets από την Fresh Line που δεν μπορείς να αντισταθείς απ' το να βάλεις κι άλλα κι άλλα κι άλλα. Εδώ έχουμε ένα σετ από εξαιρετικά προιόντα για το σώμα, τα χέρια αλλά και τα μαλλιά. Θα το λατρέψεις και θα το λατρέψει και η παραλήπτρια.

 

 912290 XMAS'18 COTTON & WATERMELON SET 5pcs.jpg

 

C A U D A L I E 

Αγαπάμε Caudalie και όταν την παίρνουμε σε gift set... μια (υπερβολική) χαρά την έχουμε... πως να το κάνουμε. Είτε το body set είτε κάποιο άλλο από τα σετ δώρου της Caudalie είναι βέβαιο πως θα μαγέψει όλες τις αισθήσεις. Τα υπέροχα αρώματα των προϊόντων της φτιάχνουν πάντα μια μαγεία γύρω σου...πάνω σου.

 

caudaliebodyset.jpg 

 

T H E  B O D Y  S H O P

Εντάξει. Είναι γνωστό ότι η The Body Shop φτιάχνει ωραία δώρα. Σετ με lip butters, με body butters, με shower gels και ενυδατικές σώματος. Σετ με αιθέρια έλαια και συσκευή καύσης. Σετ με ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά ή για την επιδερμίδα του προσώπου. Θα βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

 

body-butter-stars-of-the-forest-1-640x640.jpg

 

 

 

 

festive-sack-of-berry-bon-bon-delights-1-320x320.jpgThe Body Shopfestive-sack-of-peppermint-candy-cane-delights-1-640x640.jpg

 

 

A V O N

Υπερπολυτελείς μίνιμαλ σικ συσκευασίες από την Avon με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής τεχνογνωσίας. Το brand έχει τυλίξει και φέτος το όνειρο σε gift set και μας το προσφέρει απλόχερα. Θα βρεις gift sets για τον άνδρα, για την γυναίκα που καλύπτουν κάθε δύσκολη απαίτηση.

 

prod_190704z_1_613x613.jpg  

 

K O R R E S

Από την Korres με αγάπη ξεχωρίζουμε το gift set με τις μάσκες προσώπου και ματιών που είναι ιδανικές ακόμα και για καθημερινή χρήση. Το μέγεθός τους εξυπηρετεί αν θέλεις να τις πάρεις σε ταξίδι ενώ είναι τόσο συγκλονιστικές που θέλεις, πραγματικά, να τις φας. Επίσης κάνουν αυτό που υπόσχονται. Ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό δώρο.

 

IMG_2916.jpg

 

Το σετ με το προϊόν Festive Glow Minerals το αγαπώ γιατί αγαπώ το Festive Glow Minerals. Πρόκειται για ένα αεράκι, τύπου, πούδρας που θα κάνει το μακιγιάζ σου διακριτικά γιορτινό νύχτα και μέρα. Εδώ συνοδεύεται και από κραγιόν, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

 

IMG_2918.jpg  

 

L' E R B O L A R I O  

Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία μυρίζουν αυτά τα προϊόντα της L' Erbolario και τι ωραία υφή έχουν πάνω στο δέρμα. Rabarbaro λέγονται και προφανώς είναι φτιαγμένα με εκχύλισμα από ραβέντι που είναι το απολύτως αγαπημένο μου. Έχεις φάει τάρτα με ραβέντι; Δεν ξέρεις τι χάνεις. Όπως και να έχει λατρεύω αυτό το gift set για το ραβέντι shower gel, για το ραβέντι body milk αλλά και για το λουλουδένιο τσαντάκι στο οποίο είναι μέσα.

 

  IMG_2920.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

GIFT ME...

10 sneakers για τις πιο stylish εορταστικές εμφανίσεις

Ποιος λεέι πως δεν μπορείς να φορέσεις αθλητικά και την εορταστική περίοδο; 

GIFT ME...

7 γούρια για μια τυχερή χρονιά

Υποδέξου το 2019 με τύχη και στιλ!

GIFT ME...

Τα 10 πιο έξυπνα δώρα της τελευταίας στιγμής

Γιορτινά, έξυπνα,  για όλα τα στιλ και τα budget 

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα