Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 5- 11 Δεκεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (5/12- 11/12) μόνο στο allyou.gr.

Στις 6 ο Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά. Στις 7 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, φέρνοντας ηρεμία, ρομαντισμό και αυξημένη διαίσθηση. Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και περάστε όμορφα μαζί τους. Στις 9 με τον Ήλιο στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Δία στο Ζυγό, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας. Στις 10 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.

ΚΡΙΟΣ: Οι αναπόφευκτες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή είναι προβλεπόμενες, αφού νιώθετε πως θέλετε να ξεφύγετε από παλιές σχέσεις και έτσι προσπαθείτε να δημιουργήσετε καινούριες. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε, για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και διαλέγετε για μια ακόμα φορά το μοναχικό δρόμο, με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κάντε την αποχή σας από τα κοινά, αν νομίζετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σας προσφέρεται για να προασπίσετε κάποια αιτήματά σας. Οι άλλοι μπορούν πλέον να ενδώσουν στις απαιτήσεις σας, αρκεί να διαπραγματευτείτε λογικά. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιες παρασπονδίες τρίτων για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας ίσως τελικά να γίνει και η αιτία να δημιουργήσετε προστριβές. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε πριν δράσετε και ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να αλλάξετε πορεία. Προσαρμοστείτε σε μια αλυσίδα γεγονότων που σίγουρα σας δίνει μηνύματα επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής σας. Μετριάστε την υπερβολική σας αισιοδοξία, γιατί δε σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ενστάσεις γύρω σας μπορούν να ενταθούν όταν παίρνετε αποφάσεις που δεν προκύπτουν μέσα από διάλογο. Εάν δε θέλετε να διαλύσετε σχέσεις ετών, ακούστε και τη γνώμη των άλλων. Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με ένα συνεργάτη. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η ώρα να κάνετε πια αυτό που πραγματικά θέλετε εσείς, χωρίς περιορισμούς και πρέπει, μια που τώρα απαλλάσσεστε από κάποια καθήκοντα που σας κούραζαν και σας ταλαιπωρούσαν ψυχικά. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ενασχολήσεις σας δε σας αφήνουν περιθώρια να μείνετε λίγο μόνοι σας, αλλά λίγη μοναξιά είναι απαραίτητη, προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό και να προχωρήσετε σε αποφάσεις. Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν. Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άσκοπες ενέργειες που κάνατε στο παρελθόν, επιβεβαιώνουν το πόσο σωστή είναι η αλλαγή πλεύσης σας. Έχετε πάρει σοβαρά πλέον κάτι που φαινομενικά είναι εύκολο, αλλά στην πράξη πολύπλοκο. Για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να βρείτε περισσότερο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το διάστημα εκπροσωπείτε μια ομάδα ανθρώπων που ουσιαστικά στηρίζονται σε εσάς. Μην τους απογοητεύσετε, φροντίστε να κάνετε την επανάστασή σας για το κοινό συμφέρον. Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι λύσεις που θα σας δοθούν θα σας εκτονώσουν και θα σας βγάλουν από τη διαδικασία του να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Λίγη υπομονή ακόμα για να πάρουν όλα το δρόμο τους. Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το.

ΙΧΘΥΣ: Με μόνο σας στόχο την προσωπική και οικογενειακή σας γαλήνη, προχωρήστε σε ουσιαστική συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις προτάσεις. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούρια πρόταση  για συνεργασία.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner