Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 9-15 Ιανουαρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (9/1- 15/1) μόνο στο allyou.gr.

Δευτέρα 9/1 έως 15/1/17

Στις 10 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, είναι σκληρή και δύσκολη όψη. Αυταρχισμός και αμετακίνητη στάση απέναντι σε καταστάσεις, θα σας προκαλεί εκνευρισμό και ζήλια. Περιορίστε τις απότομες εναλλαγές διάθεσης καθώς η επιρροές που θα δεχθείτε θα έχουν διάρκεια. Στις 11 ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα και νέες συνεργασίες αρκεί να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να εξετάζετε λεπτομερώς τα δεδομένα. Η Πανσέληνος στις 12 στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 12 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, δημιουργεί απρόοπτα έξοδα και προβλήματα στις συναλλαγές. Η τετράγωνη λογική έρχεται σε κόντρα με το ζύγισμα των καταστάσεων και τα σχέδια προσκρούουν σε εμπόδια. Στις 13 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.

ΚΡΙΟΣ: Προστατέψτε το σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας. Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου. Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους. Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχέτως σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε αυτή τη στιγμή αυτή η βδομάδα θα σας μείνει αξέχαστη. Εάν έχετε φροντίσει ήδη να έχετε διορθώσει τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, θα έχετε μια ευχάριστη ανανέωση. Απελευθερωθείτε από φόβους και κακές εξαρτήσεις, για να ανανεωθείτε και να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις ώστε να δείτε τη θετική πλευρά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η χαρά στη ζωή είναι δική σας υπόθεση και θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας. Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας για να νιώσετε αυτάρκεις και να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε αναμέτρηση. Αποφύγετε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας ή δεν είναι πραγματικοί σας φίλοι.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία. Πριν κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα. Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Επιτρέψτε στο σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά. Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του. Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η ζήλια και η καχυποψία δε θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν το σύντροφό σας αλλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας. Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτηματικά. Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που συναντάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Βγάλτε στην επιφάνεια το δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα. Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο αν χρειαστεί. Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας πως αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν. Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές σας τάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις. Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η βδομάδα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας προδιαθέσει να προβείτε σε μια θετική ανασύσταση ζωής. Ενταχθείτε καλύτερα μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga