Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 20-26/3

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (20-26/3), μόνο στο allyou.gr.

Στις 24 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Κριό σε αντίθεση με τον Ήλιο τον Κριό, σας κάνει πιεστικούς και κακούς συνομιλητές. Αποφύγετε συναντήσεις και επαφές που θα σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς ο χαρακτήρας σας θα ξενίζει συνεργάτες ή άτομα κύρους. 

ΚΡΙΟΣ: Πείτε ναι σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμα και στα πιο δύσκολα και όχι σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μπορεί να γίνει η αφετηρία για μια σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθεί ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμα και αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, εκπλήσσοντας τους πάντες. Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από ποιότητα δουλειάς, όσο από ύψος αμοιβών. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα της ευαίσθητης και ουσιαστικής προσέγγισης με το σύντροφο της ζωής σας. Κάντε μια ρεαλιστική συναισθηματική διάγνωση στον εαυτό σας, δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και διεκδικήστε το, είτε είστε μόνοι είτε μαζί. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ίσως να είναι πιο χρήσιμες απ’ ότι νομίζετε.

ΛΕΩΝ: Μια που θα έχετε περισσότερα περιθώρια να καλυφθείτε συναισθηματικά από κάτι που περιμένατε, προσπαθήστε να μη δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Πρέπει να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, γιατί η ταλαιπωρία σας θα αρχίσει να μειώνεται από τη στιγμή που θα συμπεριφερθείτε με σαφήνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μην ελέγχετε τις καταστάσεις όπως εσείς θα θέλατε, αλλά παρόλα αυτά είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε. Επειδή και εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μη φέρεστε απόλυτα από συνήθεια και μόνο, ακόμα και αν σας είναι δύσκολο να μοιράζεστε κάποια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν έχετε απογοητευτεί από αυτό που προσδοκούσατε από τον εαυτό σας, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα με την ψυχραιμία που έχετε αποκτήσει. Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα είναι τόσο σημαντική για εσάς, σε σημείο που οι υπόλοιπες δυσκολίες σας με σωστές άμυνες θα ξεπερνιούνται ευκολότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η βδομάδα προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες, που μοιάζουν με πρόκληση, όμως, ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην το απολαύσετε. Μετά από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές, θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όπως φαίνεται, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβετε πόσο ευάλωτοι και ανικανοποίητοι είστε εσείς οι υπέρμαχοι του «εγώ», αν δεν είστε «μαζί» και μάλιστα δημιουργικά και τρυφερά. Η συνύπαρξη θα σας υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας, αλλά και ψυχική υγεία λόγω συναισθηματικής κάλυψης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σεξαπίλ σας θα είναι λαμπερό και το ενδιαφέρον των άλλων στραμμένο σε εσάς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρχουν αγκάθια σε παλιές σας σχέσεις ή σε κάποιες που μόλις αρχίζουν, καθώς κάποιες ανασφάλειες και ευθιξίες σας δε θα σας αφήσουν να αφεθείτε στον έρωτα, να απολαύσετε και να ανανεώσετε τις ερωτικές σας επαφές.

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε από τώρα ένα αισιόδοξο κλίμα που θα το διατηρήσετε και μην παίζετε με την αγάπη. Μπορεί να είστε λάτρης τέτοιου τύπου παιχνιδιών, αλλά καμιά φορά γίνονται μπούμερανγκ, οπότε δε βλάπτει να είστε και λίγο εγκρατείς. Η ελπίδα για κάτι καινούριο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται. 
 

Άστρα από την Άντα Λεούση, Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου