Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 24 -30 Απριλίου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (24 - 30/4), μόνο στο allyou.gr.

Στις 24 ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Προχωρήστε σε σημαντικές αποφάσεις, μόνο εφόσον έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες καθώς τα λάθη σε αυτή τη φάση δε συγχωρούνται.

Με τη Νέα Σελήνη στις 26 στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στο χρόνο, παρόλο που θα έχετε αρκετές αμφιβολίες λόγω των ανάδρομων πλανητών (Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα). Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές η απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 28 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. 

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας. Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος μέσα στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις. Μέσα από μία τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δε θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά και είναι ευνόητο πως θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Θα προκληθούν γεγονότα κάποια ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα, αλλά όπως και να έχει θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν οι προοπτικές σας φαίνονται καλές, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες στιγμές να μπερδευτεί η κρίση σας στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και να διαλέξετε κάτι που όχι μόνο δε θα έχει διάρκεια, αλλά θα έχει και σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα καριέρα σας. 

ΛΕΩΝ: Δε θα ήταν κακό να διατηρήσετε γενικώς χαμηλούς τόνους για να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μην μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό σας χώρο. Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς μέσα από αυτές θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις απολαβές του οικονομικού σας τομέα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα που μέχρι τώρα σιωπούσατε. Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί. 

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας, κρατώντας για τη συνέχεια αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήνοντας πίσω αυτούς που εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα, ακόμα και αν αυτό σας πονάει, γιατί ο χρόνος θα σας δείξει πως άξιζε τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνετε η αυτοπεποίθησή σας. Δείτε πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα, αλλά ακόμα και να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτά που ζητάτε. Το πιο σημαντικό είναι πως μέσα σας θα αρχίσει να γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσετε ακόμα περισσότερους φίλους, αλλά και ένα σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επαφή σας με τους ανθρώπους θα είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας όχι μόνο γιατί έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητά της, αλλά και γιατί θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί όταν βρίσκεστε με έναν ή πολλούς ανθρώπους, ώστε να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, τα οποία από μόνοι σας μπορεί να τα αναβάλετε ή να τα καθυστερήσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιο συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό που νομίζατε πως μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Αρκετά άτομα από το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον, θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας. Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχθείτε τις υποδείξεις του. Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ότι έχετε ανάγκη πρώτα.

ΙΧΘΥΣ: Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας, για να αποδώσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε μια συνεργασία σας. Θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας.
 

Άστρα από την Άντα Λεούση, Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30