Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 31/7 έως 6/8

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 31 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Στις 2 ο Ουρανός μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό και είναι σκόπιμο να κρατηθούν οι ισορροπίες και να αποφευχθούν οι επιπολαιότητες. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, καθώς θα υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 4 ο Δίας στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, η ανασφάλεια, το άγχος και η κούραση θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μην πάρετε αποφάσεις που δεν έχετε μελετήσει όλες τις παραμέτρους, καθώς θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία σας.

ΚΡΙΟΣ: Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δε σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε, αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε. Για να πετύχετε τους στόχους σας, αποβάλετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητα. Δώστε περισσότερη κατανόηση και αγάπη, για να βελτιώσουμε μια υπάρχουσα σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε. Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν βλέψεις στο μέλλον και δεν είναι πρόσκαιρες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες σας, γιατί δε θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά. Καινούριες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν στον οικογενειακό χώρο, δε θα συμβαδίζουν με τους άλλους τομείς της ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε και εφαρμόστε αυτά που σχεδιάζετε με σύνεση και θα μπορείτε να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και τα επαγγελματικά. Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας τομέα θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι προς όφελός σας. Προγραμματίστε σήμερα επαγγελματικά ταξίδια που θα φέρουν καρπούς αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δε σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί. Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Μην απογοητευθείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δε σας αρέσουν. Περάστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία. 

ΖΥΓΟΣ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα γιατί θα βγείτε χαμένοι. Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος. Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ακόμα και τις εκκρεμότητες που έχετε. Εκτιμήστε ότι σας έχουν δώσει αλλά και ότι έχουν κάνει για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητάνε, χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον. Επειδή η κούραση είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας πως είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας καλούν οι περιστάσεις και έχουν πρακτικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αγωνιστείτε με το δικό σας τρόπο, για να αμυνθείτε την ώρα που θα χρειαστεί. Οι ρυθμοί που θα γίνονται όλα στην καθημερινή σας ζωή θα είναι πολύ γρήγοροι και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε άλλο, γιατί θα κινδυνεύσετε όχι μόνο να μείνετε στάσιμοι, αλλά και να εκτεθείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προστριβές. Επειδή θα χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, αναζητώντας καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος. Αναμνήσεις του παρελθόντος θα ξυπνήσουν και θα επηρεάσουν το συναισθηματικό σας κόσμο. 

ΙΧΘΥΣ: Θέματα που είχαν μείνει σε αδράνεια έρχονται στην επιφάνεια και θα αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες, που θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε άμεσα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για να πράξετε ανοίγματα ή ρίσκα. Εάν σας κυριεύσει η παρορμητικότητα και η βιασύνη, θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.