Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 28-8 έως 3-9

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 27 ο Δίας στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει βοήθεια από συνεργάτες και άτομα κύρους ώστε να προωθήσετε πιο εύκολα τα σχέδιά σας ή να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Στις 31 ο Ερμής ανάδρομος περνάει στο Λέοντα,  μειώνοντας τον ενθουσιασμό σας. Κατανοείστε τι συμβαίνει γύρω σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να ξεσπάσετε, ειδικά σε θέματα που θα αφορούν σχέσεις. Στις 2 ο Άρης στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση.

ΚΡΙΟΣ: Η ανασφάλεια σας για το μέλλον θα χτυπάει κόκκινο, όμως, μην πτοείστε γιατί αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά παροδική. Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους πρόκληση, ρίσκο ή κίνδυνο. 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να ξαναβρείτε  την πνευματική σας ισορροπία και εάν θέλετε πραγματικά να είστε συνεπείς, οριοθετήστε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, φροντίζοντας να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Δημιουργήστε έναν τρόπο ζωής που θα βασίζεται στην προσωπική σας φιλοσοφία και θα σας απομακρύνει από επιλογές που σας καταπιέζουν. Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε με σοβαρότητα τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας, όπου κάθε αξία σας θα έχει το χώρο της και δε θα εμποδίζει τους άλλους τομείς της ζωής σας να αναπτυχθούν. Επιστρατεύστε επιπλέον δύναμη, κατανόηση και υπομονή, προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο μέσα στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν θα αφορούν τη γενική κατάσταση και θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί θα ήταν λάθος να είστε μαχητικοί ή απόλυτοι με τους συνεργάτες σας και να δημιουργείτε αντιπάθειες. Πολεμώντας χωρίς την απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε και δε θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις. Ανανεώστε τις σχέσεις που έχετε δει ότι δοκιμάστηκαν και άντεξαν, με δόσεις ειλικρίνειας και θέλησης, για να δημιουργήσετε γερές βάσεις εμπιστοσύνης. Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και στις αντιδράσεις σας, εάν θέλετε οι προοπτικές των σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα παρασυρθείτε σε ακραίες καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο με τους συνεργάτες σας και παράλληλα θα ξεσπάτε στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι δημιουργώντας ανυπόστατες σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ότι μπορείτε για να εκνευρίσετε τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα, κάνοντας συζητήσεις που δε θα έχουν να που τίποτα καλό για κανέναν.

ΖΥΓΟΣ: Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, κάνοντας το άγχος σας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, ενώ θα έχετε την τάση να υπερβάλετε σε όλα, δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δε θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δε σας αντιπροσωπεύει. Το τοπίο θα σας παρασύρει να πιστεύετε σε ψέματα και απατηλές υποσχέσεις, χάνοντας τον πραγματικό στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να διατηρήσετε ότι έχετε με σύνεση και όχι παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι. Δεχθείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Έρωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα κινήσουν εκ νέου το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντας σας σε σκέψεις που δε θα θέλετε να αποκαλυφθούν. Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα σας συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως, δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δε θα υπάρχει γυρισμός. Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας μην απαιτήσετε από το σύντροφό σας παραπάνω απ’ ότι σας προσφέρει, απλά και μόνο για να ρίξετε κάπου τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι όποιες δυσκολίες ή διλήμματα έχετε, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, όπου με καθαρότερο μυαλό θα βρείτε το σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι αληθινά και μόνιμα. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. 

ΙΧΘΥΣ: Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί και προσεγγίστε και εσείς με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τους να σας ακολουθούν. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση που θα σας συντροφεύει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Η διπλωματία σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική θα έκαναν θαύματα, μια που μετρούν πολύ οι καλές εντυπώσεις.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα