Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 25/9 έως 1/10

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 25 ο Ερμής στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Στις 28 ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω,  προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλείστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Καθώς την ίδια μέρα ο Δίας από το Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει απρόοπτα και αναστάτωση, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά. Στις 30 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα. Ταυτόχρονα και η Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όπου σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο που ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, γιατί δε θα κρατήσουν για πολύ ακόμα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ότι θα αφορά τον επαγγελματικό και αισθηματικό σας τομέα. Ο κίνδυνος δε θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε ήδη υποστεί τις συνέπειες της αναταραχής και τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε χάθηκε ή διαλύθηκε. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι μια εγγύηση για εσάς, ακόμα και αν συνεχίζουν οι αντιξοότητες και οι εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα. Το ένστικτό σας θα είναι τονισμένο και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως, δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσείς που θα κάνετε μια νέα γνωριμία, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και να μη δώσετε υποσχέσεις. Αφήστε το χρόνο να δοκιμάσει τη νέα σας ανακάλυψη, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο τις περιστασιακές εμπειρίες. Μην ασχολείστε τόσο με την εξωτερική σας εικόνα, ειδικά αν το κάνετε μόνο για τις εντυπώσεις. Οι ευκαιρίες δε θα λείψουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας κυριεύουν οι αμφιβολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαθέστε το χρόνο σας αλλά και τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε, χωρίς να περιορίζεστε μετά. Σεβαστείτε λοιπόν τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τους κανονισμούς. Ο βαθύς συναισθηματισμός σας αρκετές φορές υποσκάπτει την αυτοπεποίθησή σας. Δείτε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και πρακτικά, ώστε να  μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ: Ύστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας. Αφήστε το χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δε βοηθάει να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε. Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Εάν βρεθείτε σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχθείτε τι ακριβώς ζητάτε.

ΖΥΓΟΣ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις. Εάν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε. Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τακτική που έχετε να πισωγυρίζετε, εκτός του ότι χαλάει τις προδιαγραφές που έχετε για επιτυχία, λειτουργεί αρνητικά και στην ψυχολογία σας. Κάντε συντονισμένους χειρισμούς παντού. Παρόλο που δε θα λείψουν οι μεγάλες εναλλαγές στις προτιμήσεις σας, θα πετύχετε στην κατάστρωση των σχεδίων και την ομαλή εξέλιξη των οικονομικών σας. Το χαμόγελο και η τρυφερότητα θα είναι τα καλύτερα όπλα σας, γι’ αυτό κάντε λεπτούς χειρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να μη χάνετε εύκολα τον αυτοέλεγχό σας, μια και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή σας είναι ιδιαίτερα ρευστοί. Μη σας κυριεύσει το άγχος, γιατί μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο οικονομικά και αισθηματικά. Μετριάστε τη βιασύνη, την αυστηρότητα και μη ζητάτε τόσα πολλά στον έρωτα. Επιδιώξτε να επιτύχετε σε ένα βαθμό αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα όσον αφορά τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφουγκραστείτε τις παρορμήσεις σας ή τις εσωτερικές σας φωνές, καθώς μπορεί να σας δώσουν λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματα ή καταστάσεις. Φιλτράρετε τις πληροφορίες που σας έρχονται, γιατί κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα αξιοποιήσιμες. Η εγρήγορση θα σας βοηθήσει στο να αναμορφώσετε τη ζωή σας. Οι ενδοσκοπήσεις είναι απαραίτητες, αλλά μην το παρακάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και δε θα λείψει κάποια πίεση προκειμένου να κλείσετε οριστικά θέματα του παρελθόντος, οι προοπτικές θα είναι πολλές, αρκεί να είστε δυνατοί και πιο διπλωματικοί. Οι επιρροές που θα δεχθείτε θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, γι’ αυτό αποκολληθείτε από καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται πλέον στις τωρινές σας ανάγκες και προχωρήστε σε αλλαγές σε όλους τους τομείς.

ΙΧΘΥΣ: Θα δώσετε μια ουσιαστική μάχη, γι’ αυτό προσπαθήστε να μη χάσετε το θάρρος σας και κυρίως να αναπροσανατολιστείτε στον έρωτα. Όσοι καθυστερήσατε να πάρετε μια γενναία απόφαση, η οποία θα σας απαλλάξει από στείρες σχέσεις ή θα σας οδηγήσει σε ένα χωρισμό, μπορείτε ακόμα να το κάνετε και να πάψει να αποτελεί την κρυφή επιθυμία σας.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου