Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 30/10 έως 5/11

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 3 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία, ενώ ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 4 στον Ταύρο, φέρνοντας δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Καθώς μαζί με την Πανσέληνο και η Αφροδίτη από το Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, αυξάνονται οι εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν. Στις 5 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

ΚΡΙΟΣ: Η ερωτική σας ζωή θα προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας. Η θέλησή σας μαζί με το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο. 

ΤΑΥΡΟΣ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Οι δεσμευμένοι εκτιμώντας το συναίσθημα της αμοιβαίας εκτίμησης θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κατανόηση και η υπομονή χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να φέρουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας. Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε ένα ασυγκράτητο ερωτισμό. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε τις ανάγκες και τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα και τη φυσικότητας που θα έπρεπε να τον διακρίνει. Οι δυνατότητες δεν περιορίζονται σε έναν και μόνο τομέα, ενώ κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά από όσο περιμένατε. 
Επωφεληθείτε από τη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων.

ΛΕΩΝ: Δε χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία. Ίσως αποκαλυφθούν από μόνα τους μυστικά που δεν τολμούσατε να πείτε. Εάν δε μάθετε να είστε εγκρατείς στις δικές σας ανάγκες, δε γίνεται να το επιβάλετε στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνων αυτών που θέλετε να πετύχετε. Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ώθηση για να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν. Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν. Αφήστε τη δημιουργικότητα και την ευεξία που νιώθετε, να προσελκύσει καινούριους συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ: Οι ισορροπίες γύρω από τον αισθηματικό και οικονομικό σας τομέα είναι πραγματικά λεπτές, αλλά η έμπνευσή σας θα βοηθήσει να τις διατηρήσετε. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, δυναμώστε και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ψυχική ανάταση. Δικαιολογημένα είστε ευερέθιστοι, αλλά τα περισσότερα λάθη γίνονται από νευρικότητα. Η επινοητικότητά και η δημιουργικότητα θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των καιρών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμπάθεια και η υποστήριξη των άλλων δε θα σας λείψουν, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις, καθώς τα περιττά είναι πολλά και τα απαραίτητα λίγα. Για να νιώσετε καλύτερα έχετε ανάγκη ανασυγκρότησης, καθώς με μπερδεμένο μυαλό δεν μπορείτε να οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις. Κάντε την αρχή και μη φοβάστε τη συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από την πίεση και τα άγχη που έχετε δεν είναι πολλοί. Ψάξτε τρόπους απόδρασης, γιατί σίγουρα χρειάζεστε απόδραση. Εμπεδώστε πως η ζωή έχει απαιτήσεις και αγριέψτε λιγάκι για να ανταποκριθείτε. Χαλιναγωγήστε τα πάθη σας και ο μήνας θα είναι θετικός από πολλές απόψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μετοχές σας σε όλα τα επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς. Ζητήστε υποστήριξη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα είναι στο πλευρό σας. Περιορίστε λίγο τις ευαισθησίες σας και ρίξτε το βάρος στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων του επαγγελματικού σας τομέα, μια που στον ερωτικό θα συνεχίζετε να είστε υπερβολικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα όταν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε, γιατί έτσι θα χάσετε τα καλά που έρχονται και σίγουρα δεν είστε αδικημένοι από την τύχη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα και κατανόηση προς τους άλλους, ώστε να εισπράξετε και εσείς τα ανάλογα που θα σας ικανοποιήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Έχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό