Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 6 έως 12/11

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 7 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος). Στις 9 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, , αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια. Στις 11 ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητα, αλλά και ευκαιρίες. Διαχωρίστε τι σας συμφέρει και τι όχι και πράξτε με σύνεση.

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες. Μέχρι να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας. Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς. Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στις επαγγελματικές κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα, όσο θέλετε να δείχνετε. Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας. Οι συνειδητοποιήσεις θα σας βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα και θα σας δείξουν αλήθειες που μπορεί να πονούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις, θα σας στοιχίσει την ψυχική σας ηρεμία. Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που διαφοροποιείτε τις πεποιθήσεις σας και να περνάτε καλά. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.

ΛΕΩΝ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα τις πνευματικές σας παρακαταθήκες, γιατί και εσείς παίρνετε πολλά από το περιβάλλον σας. Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας. Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα. Δε θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε. Κερδίστε σε κοινωνικές αναμετρήσεις και κάντε πραγματικότητα πολλές από τις προσδοκίες σας. Σε θέματα αγάπης, καριέρας αλλά και γενικότερα, θα είστε πιο δημοφιλείς. Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά, προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ότι σας άγχωνε. 

ΖΥΓΟΣ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Η σημερινή μέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά  σας σχέδια μέσα σε λογικά πλαίσια. Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά. Η βδομάδα παρουσιάζεται για τα επενδυτικά σας ζητήματα ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη οδό. Η εκμάθηση κάποιων νέων συστημάτων θα έχει επιτυχή έκβαση, ενώ ενδέχεται μια συνεργασία να σας βοηθήσει πολύ. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιήστε πως το οικονομικό σας μέλλον χτίζεται στο παρόν, οπότε μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και μην περιμένετε παθητικά. Εκμεταλλευτείτε την άνεση που θα έχετε με τους άλλους για να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που επιθυμείτε, χωρίς όμως να γίνεστε ακραίοι ή παράλογοι στις απαιτήσεις σας, γιατί έτσι δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί. Κρατήστε ζωντανές τις ιδέες σας που έχουν γερές βάσεις και αρχίστε να εμπιστεύεστε τις επιλογές σας. Μην αφήσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείψουν και τα παρατήσετε, γιατί θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις με τους συνεταίρους και συνεργάτες θα είναι αρμονικές και παραγωγικές, γι’ αυτό επιβάλετε να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά. Αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να ρευστοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, το ρίσκο ή οικονομικές συμφωνίες που δε διαθέτουν την απαιτούμενη διαφάνεια. Μπορεί η διαίσθησή σας να είναι ικανή να σας προφυλάξει από παγίδες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προστατευτείτε. 

ΙΧΘΥΣ: Εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας, για να ενισχύσετε την επιθυμία σας να μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας που είχατε απορρίψει. 
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα