Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 12 έως 18/2

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…




Στις 13 ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε. Στις 14 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας. Στις 15 πραγματοποιείται Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Σας κάνει πιο τολμηρούς ώστε να ρισκάρετε χωρίς να δεχθείτε συμβιβασμούς και όρους. Θα χρειαστεί να προβείτε σε διαπραγματεύσεις και επαφές που δεν είχατε υπολογίσει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία. Στις 17 ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.

ΚΡΙΟΣ: Ενεργοποιήστε περισσότερο τις ευαισθησίες σας, τις οποίες ξέρετε να κρύβετε επιμελώς. Εγκαταλείψτε τον «έλεγχο» και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων. Εάν ξεπεράσετε το φόβο ότι θα πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία. Συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στο σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς. 

ΤΑΥΡΟΣ: Εξετάστε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα από ένα άλλο πρίσμα, για να μπορέσετε να βρείτε σωστές λύσεις στα προβλήματα σας και να κλείσετε εκκρεμότητες. Μην ξεχάσετε πως είναι απαραίτητο να κρατάτε μια πολιτική ισάξια με το διπλωματικό σας χαρακτήρα για να επιβληθείτε στο χώρο σας. Δώστε στους στενούς σας συνεργάτες αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση θα οδηγήσει τη σχέση σας σε ανοδική πορεία. Δε χρειάζεται να ενθαρρύνετε ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σας. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως. Ζήστε ότι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν. Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Μη φτάσετε στα άκρα γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ: Σπάστε τον τοίχο που σας κάνουν να φαίνεστε απρόσιτοι και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν. Υπάρχει και η ρομαντική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό μη τα βλέπετε όλα μόνο ρεαλιστικά. Χαλαρώστε μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει μία-μία και τακτοποιούνται. Βοηθήστε έναν αγαπημένο σας φίλο που στο παρελθόν σας έχει στηρίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σας στροβιλίζει το μυαλό. Εάν φροντίσετε να ενεργήσετε τη σωστή στιγμή, θα αποκαλυφθεί και θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο παιχνίδι που παίζεται καιρό πίσω από την πλάτη σας. 

ΖΥΓΟΣ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε και να επωφεληθείτε από την κάθε σας ευκαιρία θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για νέες εμπειρίες, αν και έχετε προετοιμαστεί για αυτό αρκετό καιρό τώρα. Μη σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, αλλά φροντίστε να βλέπετε μόνο μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σας ανοίγουν καινούριους δρόμους ψυχικής και οικονομικής ανάτασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιστρατεύστε το δυναμισμό και μαχητικότητά σας, λειτουργώντας με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι αρκετά χρήσιμα αν ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο που θα τα αποκτήσετε. Μέσα από τις διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, θα συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως, εκθέστε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και στις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας. Ο παράγοντας της τύχης θα συντελέσει στο να κατανοήσετε την αληθινή διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χωρίς να υπαναχωρείτε στις θέσεις σας, αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε ένα βήμα μπροστά και αυτό και μόνο θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Εσείς ζητάτε λίγα και όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ανακούφιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού θα γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό. Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το έτερόν σας ήμισυ, για να προχωρήσετε δυναμικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία θα καλύπτει πολλές από τις ανάγκες σας, αλλά πρώτα ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας. 

ΙΧΘΥΣ: Έχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο για να καταλάβετε τι ζητάτε ακριβώς από την ερωτική σας ζωή. Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Με το να σπρώχνετε τις καταστάσεις και να προκαλείτε να γίνουν πράγματα που ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα τους, δεν πρόκειται να βγείτε κερδισμένοι.


 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.