Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 2 - 8 Απριλίου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 4 ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο. Στις 5 ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Στις 7 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.


ΚΡΙΟΣ: Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει μες τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας. Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας, βρεθείτε με άτομα που ασκούν επάνω σας θετική επιρροή. Καλύπτοντας τις προσωπικές σας ανάγκες θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει. Βρείτε χρόνο για αυτοσυγκέντρωση και χαλάρωση για να διατηρήσετε την ενεργητικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί ενδέχεται να εκνευριστείτε με επαγγελματικές προστριβές. Επειδή δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες, θυμηθείτε πως για να πάρετε πρέπει και να δώσετε. Μην αφήνετε άλλο να παραμένουν ανεκπλήρωτες οι επιθυμίες σας. Αγνοήστε κακοπροαίρετα σχόλια και μπείτε μεσάζοντες σε παρεξηγήσεις άλλων, γιατί εσείς θα βγείτε οι χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας και μην επιτρέψετε σε ασήμαντα γεγονότα να δημιουργήσουν πεδίο μάχης. Δημιουργήστε μόνοι σας τις συνθήκες που απαιτούνται για να έχετε ένα καλύτερο αύριο. Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους και γι’ αυτό θα φροντίσετε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη των άλλων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτα, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις βιαστικές κινήσεις. Δε χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχετε φροντίσει κατά καιρούς να εξοπλιστείτε με ότι θα σας δείχνει στα μάτια των άλλων περιποιημένοι. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και σε εκείνων των ανθρώπων που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ: Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφό σας. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στο διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας γιατί παρόλο που θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα, θα θεωρείτε πως ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον. Η αίσθηση ότι η σχέση σας αναδιαρθρώνεται και μπαίνουν νέες βάσεις θα γίνει πιο έντονη και η επικοινωνία μεταξύ σας θα έχει καλυτέρευση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να λύσετε και τις τελευταίες παρεξηγήσεις που υπάρχουν, ώστε μέσα από τη σύμπνοια να καλλιεργήσετε τους κοινούς σας στόχους και κατά συνέπεια να κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας. Καταπολεμήστε τη μανία που έχετε για ερωτικά παιχνίδια με περιστασιακές σχέσεις, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε αιωρούμενοι στο γνωστό συναισθηματικό κενό που δημιουργείτε από μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Αξίζει να προχωρήσετε παρακάτω και να μην κλείνετε μόνοι σας πόρτες που σας ανοίγουν διάπλατες. Υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς και εσείς δεν τα βλέπετε γιατί επιμένετε να ελπίζετε σε κάτι που μέχρι τώρα το μόνο που σας έχει προσφέρει είναι άγχος, αγωνία και έχει καταναλώσει αρκετή από τη φαιά ουσία σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων μιας και δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητα σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ότι θα αποφασίσετε που δε θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι προπαρασκευαστικές κινήσεις στα εργασιακά σας θέματα και μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουν χτιστεί τα νέα θεμέλια. Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες, που μέσα από αυτές μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα προωθεί τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση. Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική σας πορεία και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους υπεστήκατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο. Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

ΙΧΘΥΣ: Έρχεται να ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών  που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούριων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner