Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 23 - 29 Απριλίου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με το Δία ανάδρομος στο Σκορπιό, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες. Στις 25 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες. Στις 29 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ: Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό. Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους. 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα είναι σε βάρος της ψυχικής σας υγείας και μην επιτρέψετε στους άλλους να αποφασίζουν για εσάς και να σας καταπιέζουν. Η βδομάδα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε ένα βασικό σας στόχο ή για να αναπληρώσετε εργασιακές σας υποθέσεις που είχαν μείνει μετέωρες. Θα τα καταφέρετε και οι επαγγελματικές σας ανησυχίες δε θα κρατήσουν πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καινούριοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το σύντροφό σας. Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δε θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του. Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων, θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δε θα κρατήσετε.
Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς για να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων. Ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας για ότι σας προβληματίζει γιατί θέλει να νιώθει χρήσιμος. Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανταποκριθείτε στις σχετικές υποχρεώσεις σας και θα ανταμειφθείτε δεόντως. Διορθώστε ότι καθυστέρησε ή πήγε πίσω, για να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας. Μπορεί αυτός ο μήνας να απαιτεί από εσάς αποφασιστικότητα αλλά παράλληλα απαιτεί και μέτρο.

ΖΥΓΟΣ: Μέσα από εφαρμογές σχεδίων και ιδεών θα ενισχυθεί η τύχη σας. Οι υποθέσεις σας θα προχωρούν και θα έχετε μεγάλη εύνοια στις συζητήσεις και στις καινούριες σας συμφωνίες. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των εργασιακών σας θεμάτων, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επανεξετάσετε  ότι δε σας πήγε μέχρι τώρα καλά στην πορεία της καριέρας σας, ενώ παράλληλα θα βρείτε και νέες τακτικές για να πορευτείτε στη συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε στην καθημερινή σας ζωή να μην υποτιμάτε την αξία αυτών που λέτε ή ακούτε, γιατί πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες. Με τόσο αυτοέλεγχο που έχετε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι, οπότε μην αφήσετε τη διαρκή σας έννοια για την πρώτη εντύπωση να σας γίνεται αιτία άγχους. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εξόδους και νέες γνωριμίες, ακόμα και αν θα δεχτείτε ελάχιστες φορές να λειτουργήσετε κοινωνικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι ενεργοποιήστε τον αυθορμητισμό σας ώστε να μη φτάσετε στο σημείο να βρείτε κάτι που σας αρέσει και σας καλύπτει και το χάσετε, επειδή δε θα είστε προετοιμασμένοι να πείτε κάτι. Θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές στάδιο εσωτερικών αναζητήσεων, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σας ωθήσει σε τάσεις απομόνωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί οι πολλές και σημαντικές σας δραστηριότητες να μη σας επιτρέπουν να σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε για τις προσωπικές σας ισορροπίες. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες και έννοιες που αγχώνουν την καθημερινότητά σας και φορτίζουν αρνητικά την ηρεμία της σχέσης σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν η ανακούφιση που θα δεχθείτε θα είναι προσωρινή, δεχθείτε τη και χαρείτε τη, συμμετέχοντας από κοινού με το σύντροφό σας σε διάφορες δραστηριότητες. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, για να συμβαδίσετε και να προχωρήσετε με το έτερόν σας ήμισυ, μια που αυτό το μήνα δε φαίνεται να σας πολυαπασχολήσουν ιδιαίτερα τα πολυσυζητημένα μεταξύ σας προβλήματα. 

ΙΧΘΥΣ: Καλλιεργήστε μεταξύ σας την ψυχική σύνδεση, αφού πλέον είστε και οι δύο σε θέση να διαχωρίσετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς από την αγάπη από συνήθεια. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε επαναστατικές αλλαγές στη σχέση σας, παίρνοντας απόφαση πως δεν είναι δυνατόν να έχετε πάντα εσείς τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πως έχετε κάνει και εσείς παραχωρήσεις για να σώσετε τη σχέση σας.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός