Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 7 - 13 Μαΐου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 7 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Στις 9 ο Ήλιος στον Ταύρο σε αντίθεση με τον Δία ανάδρομος στο Σκορπιό, δημιουργεί υπέρμετρο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό που οδηγούν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας.

Στις 12 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, είναι ακατάλληλη διέλευση για ξεκινήματα ή αγορές. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική καθώς οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις σε σχέδια φέρνουν νεύρα.

Στις 13 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ότι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις. 

ΚΡΙΟΣ: Για να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος. Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δε φταίνε. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αγχώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη. Πάρτε την απόφαση να δοκιμάσετε κάτι που πραγματικά θέλετε να πετύχετε, αλλά διατηρώντας τις επιφυλάξεις σας μέχρι να σιγουρευτείτε ότι είστε έτοιμοι για αυτό. Οι αλλαγές για εσάς είναι πιο εύκολες και περισσότερο συνειδητοποιημένες, οπότε αν νιώθετε παγιδευμένοι μέσα σε παλιές καταστάσεις μπορείτε να απαγκιστρωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί και θα εντυπωσιάζετε. Τώρα που η δημιουργικότητά σας είναι ακμαία προβάλετε τις ικανότητές σας και θα πετύχετε ακόμα περισσότερα. Συγκεντρωθείτε και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεπεράσει κάποια παροδική κρίση αυτοπεποίθησης, γιατί οι κρίσεις και οι επικρίσεις δεν οδηγούν πουθενά. Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώνοντας την αισθητική σας θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας. Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση.

ΛΕΩΝ: Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και παράλληλα πλησιάστε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Έχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάσταση απόψεων με το σύντροφό σας θα συνεχίζεται, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξη. Οι προοπτικές για να το πετύχετε θα είναι αισιόδοξες, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ότι θα προωθεί την ερωτική σύμπνοια.

ΖΥΓΟΣ: Oι ανάγκες και τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους κέρδους, κάτι που δε θα σας είναι δύσκολο καθώς οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά καλές. Η μέρα ευνοεί την προώθηση καινούριων στόχων και φαίνεται ότι θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες. Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υποστήριξη σημαντικών  ατόμων θα σας λυτρώσει, γι’ αυτό δεν είναι απαραίτητο με την πρώτη δυσκολία να παραποιείτε τις καταστάσεις και να αγχώνεστε. Τα εμπόδια και η ματαίωση των σχεδίων σας ανήκουν πια στο παρελθόν, οπότε από εδώ και πέρα μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα από ένα ουσιαστικότερο προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η απόλυτη ανάγκη σας να πετύχετε μια πιο καθαρή συνεργασία θα γίνει η αιτία να ομολογήσετε τις αδυναμίες σας, αλλά και παράλληλα να αποδεχθείτε ή να κρίνετε τα τρωτά των άλλων. Για να ολοκληρώσετε μια αλλαγή προτιμήστε τα μικρά βήματα που είναι πιο ασφαλή, χωρίς όμως να αφήσετε τα περιθώρια στους άλλους να σας αρπάξουν ότι σας ανήκει δικαιωματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις σας μαρτυρούν τις δικές σας αδυναμίες, αφού η διατήρησή τους αποδεικνύει ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία. Καλύψτε τα συναισθηματικά σας κενά κάνοντας σωστότερες επιλογές. Το χιούμορ είναι σωτήριο και εσείς το χρειάζεστε τώρα που η αγωνία σας να εδραιωθείτε είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο εκτός από το να περιμένετε.

ΙΧΘΥΣ: Τίποτα δε θα σας δοθεί έτοιμο, αλλά σημασία έχει ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά. Δείξτε διαλλακτικότητα για να κερδίσετε χρόνο, κόπο και χρήμα. Μπορεί οι προθέσεις σας προς τους άλλους να είναι καλές, αλλά αν δεν περιορίσετε τον εγωισμό σας δε θα μπορέσετε να τους το αποδείξετε. Μάθετε να εκτιμάτε τα πρόσωπα που είναι πάντα δίπλα σας.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου