Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 7/1 - 13/1/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 7 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας. Στις 8 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με το Άρη στον Κριό, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο. Στις 13 ο Δίας στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας κάνει ευκολόπιστους και οι στόχοι σας θα είναι ουτοπίες. Θα υστερείτε από ρεαλισμό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μη σας εκμεταλλευτούν.


ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε προκαταλήψεις και ορισμένες ανασταλτικές νοοτροπίες. Δημιουργήστε σταθερές βάσεις ανάπτυξης και κάντε επιτυχείς αναμορφώσεις και διαμορφώσεις. Δείτε σε βάθος τα προβλήματα που σας απασχολούν για να τα προωθήσετε σε επιτυχείς λύσεις. Η επιμονή, η υπομονή και το ανοιχτό μυαλό θα επιφέρουν θαύματα. Χρειάζεται να μοχθήσετε για να βάλετε καινούριες βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που δραστηριοποιήστε. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαγείτε από βεβαρημένες καταστάσεις, γεμίζοντας το κενό που θα αφήσουν με κάτι πιο ουσιώδες. Η μέρα ηλεκτρίζει τον ψυχισμό σας και σας ωθεί να γεννάτε φαεινές ιδέες οι οποίες θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε με σωστές διασυνδέσεις. Μη χάνετε χρόνο. Θα ανακαλύψετε πολλά σε ότι θα αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Γίνετε πιο πιστοί στο εγώ σας και κάντε μια γενική αναθεώρηση της στάσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν ευθύνεται η τύχη για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας αλλά το χέρι σας. Ενεργοποιήστε άμεσα την υπευθυνότητά σας και μεγιστοποιήστε τα πιθανά οφέλη. Εάν δεν έχετε συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους σας δε θα έρθει μεγαλύτερη οικονομική άνοδος. Επανεξετάστε αρμοδιότητες και ιεραρχίες πριν ανοίξετε το στόμα σας. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε το σύμπλεγμα της μετριότητας τώρα που οι ικανότητές σας έχουν αποδειχθεί. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οπότε διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Φροντίστε για τις υποθέσεις σας πιο αυτόνομα και πάρτε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι αυτή η μέρα θα είναι καλύτερη από τον προηγούμενη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φτιάξτε στεγανά για την προσωπική σας ζωή και την εργασία. Η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί σημαντικά, αλλά από εσάς εξαρτάται αν θα είστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Ο χρόνος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σας. Αναδείξτε τα προσόντα σας και προσπαθήστε να ενεργήσετε στο σωστό τόπο και χρόνο.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει. Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν το σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του.
Οι αντιλήψεις και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις, γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Ξεκινήστε διαδρομές σε νέα μονοπάτια, μια που τα ημίμετρα δε σας εκφράζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιολογήστε τις πιθανότητες που έχετε να κάνετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σας. Τώρα που οι φιλοδοξίες σας είναι πιο ρεαλιστικές μπορούν να είναι και εφικτές. Το οικονομικό δέλεαρ μιας πρότασης σας παρακινεί να κάνετε ένα καινούριο άνοιγμα στον εργασιακό σας χώρο. Αξιοποιήστε τις ενδεχόμενες γνωριμίες που υπάρχουν στον κοινωνικό σας κύκλο. Διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στη ζωή σας πετυχαίνετε την αναβάθμιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφασίστε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στα προσωπικά σας θέματα. Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητά και η γόνιμη φαντασία σας. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας. Για να κερδίσετε την ηρεμία στο χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί. Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά. Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δε θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε.

ΙΧΘΥΣ: Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα. Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις.

 

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.