Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 18/2 - 24/2/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 18 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας. Στις 19 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 20 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.
Στις 22 ο Ερμής στους Ιχθείς σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε. Στις 23 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

ΚΡΙΟΣ: Ξεδιπλώστε το δημιουργικό σας ταλέντο και αξιοποιήστε κάποιες σοβαρές προτάσεις που θα σας γίνουν. Δημιουργήστε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Χρειάζεται η αμέριστη προσοχή σας γιατί το κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει σε απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καθώς ο μήνας που θα διανύσετε θα έχει αρκετές δυσκολίες. Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καινούριες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε, δεν ωφελούν. Η υπερβολή στην ερωτική σας έκφραση δημιουργεί ένα κλίμα εμπόλεμης κατάστασης. Σας τρομοκρατεί η ιδέα της απόρριψης και κάνετε ότι μπορείτε για να μην προκύψει κάτι τέτοιο. Συνεχίζετε να έλκεστε από καταστάσεις που περιέχουν κίνδυνο και δε θα διστάζετε να δοκιμάσετε τα όρια που έχει ο σύντροφός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε ένα πρόσωπο για να γίνει το λιμάνι σας. Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε παράτολμες πράξεις, αλλά μην ξεχνάτε να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας για να μη βρεθείτε σε λάθος μονοπάτια και απογοητευτείτε. Αφεθείτε κατά ένα μέρος στα χέρια της μοίρας για να οδηγηθείτε σε ευχάριστους ερωτικούς ρυθμούς.

ΛΕΩΝ: Για εσάς που αγαπάτε τις προκλήσεις θα εμφανιστούν πολλές και αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν ότι δεν μπορείτε να δώσετε εσείς σε αυτούς. Νικήστε την απαισιοδοξία που σας πιάνει αρκετά συχνά και μην αφήνετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος που ξεπηδάνε στο μυαλό σας να σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους ήδη υπάρχον συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούριες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα φανούν πιο καθαρά. Δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς εκεί που πρέπει και να μη σας πιάνει βιασύνη.

ΖΥΓΟΣ: Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, εάν είστε παρατηρητικοί θα ανακαλύψετε πως είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας αρκετά καλύτερης. Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ότι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα. Το τέλος μιας συναισθηματικής παρεξήγησης θα είναι μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δε χρειάζεται γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δε θα σας ωφελήσει, όσο καλά παιδιά και αν σας θεωρούν. Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία, θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως, η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα. Οι σχέσεις σας είναι μεγάλη υπόθεση και ενδέχεται να κάνετε ένα δύσκολο πέρασμα και να διαφοροποιήσετε τις περισσότερες που σας αφορούν άμεσα. Οι αλλαγές που θα υπάρχουν, θα σας οδηγήσουν σε νέες εκτιμήσεις, αλλά αφήστε για αργότερα αναθεωρήσεις σχέσεων, καθώς εσείς οι ίδιοι θα ζείτε με τις συνέπειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να ορθώσετε παράπονα και απαιτήσεις που έχετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, με σωστό τρόπο όταν κάποιοι σας πικραίνουν με τη στάση τους ή σας φέρνουν σε συναισθηματικά διλήμματα με την αλλοπρόσαλλη, αλόγιστη ή εκρηκτική συμπεριφορά τους. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι σε εκρήξεις θυμού που θα έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις και παγιώστε συναισθήματα, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη ψυχολογική θέση. Περισώστε κάποιες σχέσεις που σας αφορούν άμεσα, αλλά κάντε και νέες κοινωνικές γνωριμίες. Η αρχή μιας καινούριας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΙΧΘΥΣ: Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα είναι η σωματική και πνευματική χαλάρωση. Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα. Η υγεία σας βελτιώνεται και παράλληλα αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση που θα διαλέξετε.

 

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department