Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 15/4 - 21/4/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 15 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 17 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία. Στις 19 η Πανσέληνος στο Ζυγό, προκαλεί αλλαγές στο χαρακτήρα σας κάτι που δε θα ενθουσιάζει όσους σας συναναστρέφονται. Επιβάλλετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας οδηγεί γιατί θα ξεσπάσετε πάνω σε άτομα που δε φταίνε και αργότερα αυτό θα σας κοστίσει. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 20 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΚΡΙΟΣ: Εξάλλου, πρέπει να ξέρετε πως όσο και αν τα προβλήματα μεταξύ σας, σας φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν να διευθετηθούν αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις. Μην ανοιχτείτε οικονομικά και βάλτε πρόγραμμα στα σχέδιά σας, γιατί η αντιφατικότητά σας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους, αλλά και να δυσχεράνει την πρόοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια για να κάνετε καινούριες επαφές και διασυνδέσεις, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάτε αυτούς που σας την έδωσαν, ούτε αυτούς που σας στήριξαν μέχρι τώρα. Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρων σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει και ζητούν άμεσες λύσεις. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι στα σημάδια που βλέπετε γύρω σας και μη μένετε αδιάφοροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Μη ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά. Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στο σύντροφό σας, για να σας καταλάβει. Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δε σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες.

ΛΕΩΝ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε θέματα οικογενειακά, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας. Η υπερβολική παρόρμηση σας οδηγεί σε λάθη, γι’ αυτό μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική εγωισμού, δε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εκτεθείτε με λόγια που μπορεί να διαρρεύσουν και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αντιμετωπίστε την κριτική διάθεση ενός φίλου με ευγενικό τρόπο, για να τον βάλετε στη θέση του. Προσαρμοστείτε στις παρούσες συνθήκες, για να εξελιχθούν πιο γρήγορα οι θετικές επιρροές. Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία από το άγχος της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε με την εντελώς αντίθετη τακτική που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Είναι η καλύτερη συμβουλή για να πετύχετε. Ενεργήστε για μια φορά έστω με δυναμισμό, γιατί αν συμπεριφέρεστε σαν το καλό παιδί για να ξυπνήσετε το φιλότιμο κάποιων δε θα λυθεί η ανασφάλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις σας πρέπει να πλησιάσετε τους συνανθρώπους σας και να αποκτήσετε οικειότητα μαζί τους για να γίνουν καλύτερες οι συνδιαλλαγές σας. Η φιλοδοξία σας να ανεβείτε στην ιεραρχία είναι μεν καλά, αλλά υπάρχει και η αξιοκρατία, οπότε κάποιοι θα καταλάβουν την πρόθεσή σας να τους χρησιμοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί όσο και αν κρύβεστε πίσω από ευγένειες, η εγωιστική σας διάθεση πλήττει τις συνεργασίες σας. Εάν θέλετε να προσδιοριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, το μόνο που σας συμφέρει είναι να υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καινούριες ιδέες σας είναι ικανές να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τα λάθη και να βγείτε από πάνω, αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να φτάσετε στα όριά σας και να τα υπερβείτε. Εάν σας αρέσει να δημιουργείτε σενάρια και να καλλιεργείτε καταστάσεις που σας εξυπηρετούν, φροντίστε να αφορούν τις δικές σας ενέργειες και όχι των άλλων, γιατί έτσι θα απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να συμβουλευτείτε ανθρώπους που σας αγαπούν, μια που οι σωστές διασυνδέσεις θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το χάος. Τα προβλήματα και τις καταστάσεις που σας αφορούν μπορείτε να τα αλλάξετε, όμως, τους ανθρώπους όχι, γι’ αυτό είτε θα τους δεχτείτε όπως είναι, είτε θα τους πείτε αντίο.

ΙΧΘΥΣ: Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σας σχέσεις. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε