Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 27/5 έως 2/6/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 30 ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει το συναισθηματισμό σας και γίνεστε πιο ανοιχτοί απέναντι στα δικά σας άτομα, αλλά και πιο επιεικείς με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο. Στις 31 με τον Ερμή στους Διδύμους σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη,  αποφύγετε επαφές και συζητήσεις εργασιακού χώρου. Μη δώσετε υποσχέσεις γιατί θα εκτεθείτε. Ότι ξεκινήσετε με αυτή τη διέλευση δε θα έχει διάρκεια, οπότε μην το επιχειρήσετε τώρα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.

ΚΡΙΟΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί, φροντίστε να επανέλθετε σε λογικά πλαίσια. Εάν νιώθετε κακόκεφοι, μη βρίσκεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.
Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά σας θέματα. Σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους, απλά αμυνθείτε. Για να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες. 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δώσετε συνέχεια στην άσχημη συμπεριφορά φίλου σας που περνάει άσχημη περίοδο στη ζωή του. Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις, που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν. Λειτουργήστε με βάση τη λογική και την αποδοχή κάποιων γεγονότων, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας θα είναι άψογη και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα σας πάθη και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Σε αυτή τη φάση, εσείς είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και έτσι εσείς αποφασίζετε για το ποιος θα μπει στην καρδιά σας και ποιος όχι. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία εάν είχατε ανταλλάξει πικρά λόγια με το σύντροφό σας, να γλυκάνετε την κατάσταση και να τα ξαναβρείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, για να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες αλλά και το σύντροφό σας, σε αυτή την περίοδο που είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εργασίες. Μπορεί να έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε καινούριους στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς για να μη διακυβεύονται τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, για να μη στενοχωριέστε όταν δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας. Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις μιας σωστής επικοινωνίας, για να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σκέψεις που κάνετε και δεν βλάπτουν άλλους, δείχνει ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα και αν κάποιοι σας πουν εγωιστές και ατομιστές. Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργείστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

ΖΥΓΟΣ: Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές. Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στο σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην τον αδιαφορείτε. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα και θα διαπιστώσετε ότι δε θα μείνετε παραπονεμένοι. Σεβαστείτε τα συμφέροντα και το χώρο των άλλων, μια που εσείς θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά ατόμων που πιστεύουν σε εσάς και έχουν κύρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και κοινωνικών σας θεμάτων, προχωρώντας πάνω σε κάποιο σχέδιο και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Εκτός από τόλμη χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί και αυτές παίζουν το ρόλο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφεθείτε στην αρμονία του έρωτα και ανακαλύψτε τι νιώθετε πραγματικά για το σύντροφό σας. Κάντε ένα διάλειμμα  για να συνυπάρξετε αρμονικά και ήσυχα και θα διαπιστώσετε πως σιγά-σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται τα σκαμπανεβάσματα και οι αμφιταλαντεύσεις στη διάθεσή σας, δίνοντας τη θέση τους σε γλυκά συναισθήματα και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα από τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευνοούνται καινούριες σχέσεις, αλλά και αναθέρμανση παλιών αφού θα μπορείτε να συγχωρήσετε το σύντροφό σας για κάτι που είχε κάνει και σας είχε στενοχωρήσει στο παρελθόν και να έρθετε και πάλι κοντά του. Προσπαθήστε να μη χρησιμοποιήσετε ψέματα για οποιονδήποτε λόγο και να έχετε, γιατί το να χάσει την εμπιστοσύνη που σας έχει θα είναι η μεγαλύτερή σας απογοήτευση και θα την έχετε προκαλέσει από μόνοι σας. 

ΙΧΘΥΣ: Εστιάστε την προσοχή στο σύντροφό σας, πριν δυσκολέψετε την κατάσταση ανακατεύοντας τρίτα πρόσωπα ανάμεσά σας, εκθέτοντας τη σχέση σας ανεπανόρθωτα. Από το να πάρετε πίσω αυτά που θα πείτε πάνω στα νεύρα σας, είναι προτιμότερο να σιωπήσετε και να περιμένετε, αφού και εσείς ξέρετε ότι ο εκνευρισμός σας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου