Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανατρεπτική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Οι λέξεις που δεν λες...


Ρόμυ Μελάνι

Η Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 28/10 έως 3/11/19
Στις 28 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό,  σας δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε τάξη και στη συναισθηματική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές. Στις 31 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό, και μειώνονται οι άμυνες και οι αντιστάσεις σας απέναντι σε δυσκολίες και προβλήματα. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς δε θα έχετε καθαρό μυαλό και θα οδηγηθείτε σε λάθη. Μην πιστέψετε ότι ακούσετε, γιατί κάποιοι θα αποσκοπούν στο να σας αποσυντονίσουν. Στις 1 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας.

 

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας. Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα ταχύτητας για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο.

Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις και όχι υποθέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για ότι κι αν σας ενοχλεί γιατί αυτό που φταίει και συμβαίνουν παρεξηγήσεις είναι αυτά που δεν εκστομίζετε. Επειδή σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό σας τομέα, δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες και λανθασμένες αποφάσεις. Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις που απαιτούν ειδικές ενέργειες. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην καταβάλλεστε από σκέψεις, που το μόνο που σας δημιουργεί είναι άγχος. Πριν δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε. Σε ότι αποφασίσετε να ακολουθήσετε, κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να πείτε ότι έχετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας. Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δε θα πάθουν τα νεύρα σας.

 

ΛΕΩΝ: Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί αν ξεσπάσετε κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από άτομα που αγαπάτε. Αφήστε στην άκρη το συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να τους αποδείξετε ότι δεν τους πολεμάτε αλλά είστε μαζί τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη την στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται. Τολμήστε να κάνετε καινούριους φίλους ή να αποτινάξετε ότι δε σας ταιριάζει τηρώντας πάντα το μέτρο. Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται ο καινούριος χρόνος, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να μην πλήττετε και ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά. Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στο στόχο σας και όταν δείτε ότι στο χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλά αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας. Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει, θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον, που θα πατά γερά στο έδαφος. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας. Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δε θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δε θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος, ούτε άγχος. Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα φτάσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και θα είναι για καλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως, μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Απελευθερωθείτε ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο σκέψης αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς η επιθυμία σας για ασφάλεια, ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε το σκεπτικισμό σας να εναλλάσσει με την ευπιστία. Δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και από εκεί να αντλήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πέσετε θύμα των άλλων και χωρίς να σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και δείξτε την αξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, διαχωρίζοντας την κοινή αντίληψη από τις ακραίες ιδέες. Όμως, θα πρέπει να θυμάστε πως για κανέναν λόγο δε θα πρέπει να δράσετε παρασκηνιακά ή να πάρετε μέρος σε ανούσιες συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, γιατί θα είναι μείον για τη μελλοντική σας πορεία.
 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ