Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αρης στον Σκορπιό: H δύναμη του sex appeal

Η Αντα Λεούση προβλέπει από 18 έως 24/11/19


Ρόμυ Μελάνι

 Στις 19 ο Άρης περνάει στο Σκορπιό, φέρνοντας δυναμισμό, ενέργεια και αυξημένη γοητεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο συγκρατημένοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλείτε ζήλιες και εντάσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς). Στις 20 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, οπότε αρχίζουν να μειώνονται οι εντάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε με την ανάδρομη πορεία του. Περιορίζονται τα λάθη, μειώνεται το παρασκήνιο, ενισχύεται η δυναμικότητά σας, ενώ οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας στηρίζουν. Στις 24 ο Άρης στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, θα βγάλει στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, ενώ δε θα λείπουν και οι προστριβές με τους γύρω σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Δε χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δε θέλετε και δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει. Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δε θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα έχετε θα σας μοιράσουν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δε θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο. Πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια, για να πείσετε το σύντροφό σας ότι τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε και θα πρέπει να είναι με πράξεις και όχι με λόγια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά και αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας ανήκει και αν δε σας ήρθε το καλοκαίρι που πέρασε, τώρα χτυπάει την πόρτα σας. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά, καθώς είναι περίοδος δημιουργικότητας και έργων και απαιτείται αυτοπειθαρχία και τάξη. Κατακτήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας φτιάξουν το κέφι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να διευθετήσετε επειγόντως με διάλογο και όχι με προστριβές τα θέματα που σας απασχολούν ή καταστάσεις που εξακολουθούν να σας κουράζουν και να σας αποσυντονίζουν. Αποφύγετε τις υπερβολές, για να έχετε στα χέρια σας τα όπλα που θα σας βοηθήσουν. Συνδυάστε χαρά και εργασία, για να μην αφήσετε τις δουλειές σας να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας.

 

ΛΕΩΝ: Δε θα υπάρξουν αναποδιές όσο περίεργο και αν σας φαίνεται. Δημιουργήστε καινούριους στόχους έχοντας μετρημένη την αισιοδοξία σας, καθώς η αλλαγή κάποιων νοοτροπιών θα σας κάνουν να βρείτε διεξόδους σε ότι σας απασχολούσε. Επενδύστε στον εαυτό σας χρόνο, ενέργεια και χρήμα, για να φροντίσετε πιο σωστά τη ζωή σας και να μη γυρνάτε σε πνιγερές καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιμεληθείτε την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις καταστάσεων. Παράλληλα δώστε προσοχή στις επαγγελματικές σας διευθετήσεις. Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σας είναι έτοιμοι να σας προτείνουν μια συνεργασία, όμως, πρώτα θα δοκιμαστεί σε φιλικό επίπεδο πριν προχωρήσει. Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε τις υποθέσεις σας χωρίς να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σύντομα θα έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση που πρέπει να πάρετε. Τα βασικά ζητήματα της ζωής σας καταλαμβάνουν τη μέγιστη προτεραιότητα στη ζωή σας και χρειάζονται έξυπνες στρατηγικές και καινούριους διακανονισμούς. Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και μην αδρανείτε στο να διευθετήσετε πρακτικά θέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί, αφήστε την να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτη, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δε θα νιώθουν ανία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν. Θα να νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλει από κάθε δύσκολη κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και δεδομένα επιφανειακά. Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς αυτός ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον προσωπικό. Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε, θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη διανοητική ικανότητα που έχετε, για να καταλάβει πως δεν είστε τόσο άστατοι. Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αλλά αν δε βρεθεί η κατάλληλη στιγμή μην αισθανθείτε σα το ψάρι έξω από το νερό, γιατί αν επιχειρήσετε να καταλήξετε με το έτσι θέλω σε ασφαλή δεδομένα, θα χαλάσετε την καλή διάθεση.

 

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τα πολλά λόγια για αργότερα και ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα, που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Θα έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά πρόσωπα τη σχέση που σας ταιριάζει, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και πνευματικά που είναι και αυτό που σας ενδιαφέρει πρωτίστως. Ικανοποιήστε την ακόρεστη δίψα σας για επικοινωνία, αναπτύσσοντας παράλληλα και την κοινωνικότητά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα