Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Aριθμολογία 2020: Aφθονία και Σχέσεις

Η Αντα Λεούση  προβλέπει πως θα είναι αριθμολογικά η νέα χρονιά 


Ρόμυ Μελάνι

Το έτος 2020 είναι ένας συνδυασμός δύο αριθμών, του 2 και του 0 που επαναλαμβάνεται. Συνεπώς, φέρει ενισχυμένη ενέργεια καθώς στην αριθμολογία ο αριθμός «2» συνδέεται με τις σχέσεις, τη διαίσθηση και το σκοπό της ζωής και ο αριθμός «0» συνδέεται με την πνευματική ανάπτυξη, το ταξίδι, τους κύκλους ζωής και με τον πνευματικό κόσμο. Αν σκεφτούμε ότι το μηδέν είναι αρκετά σημαντικό καθώς θεωρείται άπειρο, βλέποντάς το δύο φορές, είναι ένδειξη ότι πρόκειται να εισέλθουμε σε νέα κεφάλαια στη ζωή μας.

Η ενέργεια που αντιπροσωπεύει το 2020 έχει ένα συνδυασμό της εστίασης και των σχέσεων. Εκπροσωπεί τη συνείδηση, το ρεαλισμό και τη ομαδική εργασία με αμέτρητες δυνατότητες.

Μειώνοντας τη χρονιά σε μονό αριθμό, βλέπουμε η βάση της δόνησής του 2020 που είναι πιο έντονη από τα ψηφία του πολυψήφιου αριθμού, μας δίνει τον αριθμό «4». (2 + 0 + 2 + 0 = 4)

Το επίκεντρο του έτους 4 είναι να οικοδομήσουμε σχολαστικά ένα ασφαλές υπόβαθρο για το μέλλον - επηρεάζοντας τα άτομα, τις επιχειρήσεις, τις κοινωνικές οργανώσεις και την ανθρωπότητα εν γένει, αφού αντηχεί με επίκεντρο σήμερα που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον. Η ενέργεια του προσελκύει τη συνείδηση ​​της ζωής, δίδοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και πραγματοποιώντας σχεδόν όλα με ρεαλιστικό τρόπο.

Μπαίνουμε λοιπόν σε μια χρονιά πνευματικότητας, όπου πρέπει να επιστρέψουμε στην καλλιέργεια του εσωτερικού σας κόσμου, να φροντίσουμε το σύντροφό μας, να υπερασπιστούμε την αγάπη σας και να είμαστε ανοιχτοί στα τελευταία επιτεύγματα, ενώ είναι σχεδόν απαγορευτικά οι περιστασιακές σχέσεις και εργασίες.

Το  έτος 4 υπόσχεται να φέρει μαζί με προβληματισμούς, συναρπαστικές προκλήσεις. Θα βοηθήσει να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες και να εκφράσουμε τις ιδέες μας. Δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας, να αντιμετωπίσουμε εμπόδια και να ανέλθουμε σε προκλήσεις.

Καθώς ενθαρρύνεται και επιβραβεύεται η οργάνωση και η εργασία, θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην επαγγελματική σας ζωή, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν και η επιτυχία θα εξαρτηθεί μόνο από την προσπάθειά σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, όσοι δεσμευτείτε το 2020 θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να διατηρήσετε τη σχέση σας. Είναι σημαντικό να αναπτύξετε το διάλογο μεταξύ σας για να διευκρινίσετε τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και όχι να ακούτε φήμες ή κουτσομπολιά. Αντί να κάνετε σκηνές ζήλιας, προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για φλερτ, αλλά ταυτόχρονα θα ψάχνετε και για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Μπορεί να μην ζήσετε ρομαντικές και τρυφερές στιγμές, αλλά θα υπάρχει με το ταίρι που θα επιλέξετε συνεργασία, εμπιστοσύνη και δοτικότητα.

Σε επαγγελματικό επίπεδο ο αριθμός 4 που εκπροσωπεί το 2020, φέρνει άπλετη ενέργεια που όμως δεν μπορεί να τη συγκρατήσει σε ένα μόνο σημείο και θα τη διασκορπίζει τόσο που θα φτάνει σε σημείο διατάραξης της συγκέντρωσης. Το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι αρμονικό και θα υπάρχει αμοιβαία συνεργασία, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφήσετε ημιτελή έργα.

Εργαστείτε σκληρά, να είστε οργανωμένοι και μεθοδικοί και μην παρασυρθείτε από τεμπέληδες ή άτομα που σας γεμίζουν ψεύδη. Τη φετινή χρονιά όσο περισσότερο ασχοληθείτε με τα έργα σας τόσο περισσότερο θα ξεκουραστείτε στο μέλλον. Οπότε, φροντίστε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας για να απολαύσετε τις ανταμοιβές.

Κάντε το καλύτερο, μείνετε αποφασιστικοί και κάντε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Απαιτείται να είστε ειλικρινείς σε όλους τους τομείς της ζωής σας ακόμα και αν πρέπει να αντιμετωπίσετε κινδύνους ή αποτυχίες και να μην υποπέσετε σε ψεύδη, καθώς η αλήθεια έρχεται πάντα στο φως.

 

Ας δούμε πως θα είναι η χρονιά αριθμολογικά για τον καθένα με βάση το προσωπικό του έτος

Για να βρείτε ποιο είναι το προσωπικό σας έτος, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει το 2020, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «4».

Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος.

(π.χ. γέννηση 15/6 συν το 4 που εκπροσωπεί το 2019.

1+5+6+4=16 (1+6)=7)

Προσωπικό έτος «1»

Το 2020 σας φέρνει νέες περιπέτειες αλλά και καθήκοντα. Ασχοληθείτε με ολοκαίνουργιες ιδέες και μεθόδους, επικεντρωθείτε στους στόχους σας και προσαρμοστείτε στις αλλαγές για να κάνετε τη ζωή σας πιο επιτυχημένη και συναρπαστική. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τις κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη θετικότητα και την αυτοπεποίθησή σας και να μη σκέφτεστε παρελθόντα γεγονότα ή αποτυχίες που θα εμποδίζουν τις σκέψεις σας Βρείτε σαφείς στόχους και μεθόδους για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε αυξημένη ενέργεια και θα είστε σε θέση να κάνετε ότι σας αρέσει, αλλά δε θα είστε τόσο προετοιμασμένοι σε κακοτυχίες. Μη γίνετε επιθετικοί σε άτομα που υπονομεύουν τα σχέδιά σας ή δεν πιστεύουν σε εσάς, αφού μπορείτε να είστε ευγενικοί και αρκετά τυχεροί έχοντας στο πλευρό σας φίλους που πιστεύουν στους στόχους σας. Να θυμάστε πως το προσωπικό σας έτος είναι η αρχή ενός νέου 9ετούς κύκλου που ανοίγει και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι προς το καλύτερο. Ακόμα και αν προκύψουν δυσκολίες, θα είστε σε θέση να πετύχετε τα σχέδιά σας.

 

Προσωπικό έτος «2»

Η νέα χρονιά για εσάς σας δίνει σα σύνθημα τη λέξη «υπομονή», καθώς η ζωή σας δε θα κινείται με γοργούς ρυθμούς, ούτε θα έχετε γρήγορα αποτελέσματα σε ότι κάνετε. Εργαστείτε σκληρά και δείτε πιο ζεστά συνεργασίες και σχέσεις, καθώς τα πράγματα θα υλοποιούνται με τη βοήθεια και τις προσπάθειες άλλων ατόμων. Φροντίστε να μην είστε αλαζονικοί από την πλευρά σας, γιατί δεν πρέπει να έρχεστε σε συγκρούσεις. Οι σχέσεις σας σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα είστε σοβαροί και αφοσιωμένοι στις σχέσεις σας και έτοιμοι να μοιραστείτε με όσους αγαπάτε.

Το 2020 αφήστε να σας οδηγεί περισσότερο το ένστικτό και το συναίσθημα και λιγότερο η λογική, ώστε το μυαλό σας να είναι ήρεμο και σταθερό και να οδηγείστε σε μια αρμονική κατάσταση των πραγμάτων. Η συνεργασία και η φιλία θα είναι σημαντικά για την πρόοδο σας. Οι νέοι φίλοι θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και λιγότερο αγχωτική, γιατί κάποιες φορές είναι δύσκολο να κάνετε τα πράγματα από μόνος σας, αλλά πιο εύκολο όταν έχετε ανθρώπους να σας βοηθήσουν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Θυμηθείτε να πηγαίνετε βήμα- βήμα, καθώς η βιασύνη κάνει τα πάντα περίπλοκα. Αποφύγετε συγκρούσεις και διατηρήσετε τις σχέσεις σας όσο μπορείτε αλώβητες.

 

Προσωπικό έτος «3»

Το 2020 θα είναι μια χρονιά ενθουσιασμού, δημιουργικής ανάπτυξης και κοινωνικής βελτίωσης, γεμάτη ενέργεια, ενθουσιασμό και απολαύσεις, εφόσον δώσετε χρόνο σε σημαντικά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και δεν αγνοήσετε τους στόχους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα ταλέντα σας στην τέχνη και την επικοινωνία, καθώς η πρωτοτυπία και τα ένστικτά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πνευματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Κοινωνικά δραστηριότητες, θα σας προσφέρουν χαρά και διασκέδαση, αλλά και αναζωογόνηση παλιών φιλιών. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να χαλαρώσετε και όχι τεμπελιάζοντας. Η νέα χρονιά θα σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί και γεμάτη έμπνευση. Και ενώ όλα θα βαίνουν  καλώς για την προσωπική σας ευτυχία, επαγγελματικά θα βρεθείτε σε βαθιά νερά. Δε θα έχετε όσο χρόνο θέλετε για να αφιερώσετε στα σχέδιά σας και οικονομικά θα προβληματιστείτε έντονα. Κάντε τον απολογισμό της κατάστασης προτού να είναι πολύ αργά. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει να ωθήσετε τον εαυτό σας στο όρια. Απλά αξιοποιήστε την ενέργεια σας παραγωγικά και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Εάν κάτι δεν το αισθάνεστε σωστό μην το κάνετε. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Σιγουρευτείτε ότι θα ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, μέχρι το 2020 να φτάσει στο τέλος του χωρίς να κλυδωνίζεστε στις αποφάσεις σας.

 

Προσωπικό έτος «4»

Το 2020 θα είναι για εσάς χρονιά πειθαρχίας, επιμέλειας και ανάπτυξης. Μετά από την παιδική χαρά που ζήσατε την τελευταία χρονιά, είναι καιρός να δείτε την πραγματικότητα και να εστιάσετε με σοβαρότητα στους στόχους σας. Αποφασίστε με ποιους τρόπους θα κινηθείτε για να επιτύχετε αυτά που θέλετε. Εάν νομίζατε τι φέτος όλα θα σας έρθουν εύκολα, κάνατε λάθος καθώς θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για όλα όσα θέλετε και με επιμονή. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές ως προς τις ικανότητές σας και να τις βελτιώσετε για να μπορούν να λειτουργήσουν τα σχέδιά σας. Ταξίδια που θα σας βοηθήσουν να μελετήσετε εναλλακτικές μεθόδους ή να επεκταθείτε επαγγελματικά είναι μια καλή ιδέα. Όμως, όσο εστιάζετε στην ανάπτυξη σας, μην αγνοήσετε την υγεία σας, αλλά διατηρήστε καλή σωματική και πνευματική ικανότητα. Να είστε σχολαστικοί και να κάνετε προσεκτικούς και έξυπνους σχεδιασμούς όταν προκύπτουν ευκαιρίες. Ότι σας πάει στραβά και σας απογοητεύσει, αλλάξτε τρόπο αντιμετώπισης και αναπτύξτε τις γνώσεις σας. Πρέπει να συνεχίσετε να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα και να αποκομίσετε κέρδη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι δυσκολίες και οι προβληματισμοί στη ζωή σας, δε θα υπάρχουν για πάντα, οπότε οργανωθείτε και ανασυνταχθείτε.

 

Προσωπικό έτος «5»

Η νέα χρονιά εκπροσωπεί για εσάς μετασχηματισμούς, σημαντικές μεταμορφώσεις και μεγαλύτερη ελευθερία, αφού καταργεί όλους τους περιορισμούς. Θα έχετε την άνεση να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ενώ οι αλλαγές ακόμα και αν κάποιες θα είναι προβλέψιμες θα εμφανιστούν σε όλα τα πεδία, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Το 2020 αυξάνει τη δημιουργικότητά σας και σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ταξίδια για να εξερευνήσετε νέες χώρες και να επεκτείνετε τον ορίζοντα σας, ενώ θα είναι έντονη και η επιθυμία σας να μάθετε νέα πράγματα. Θα είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα εφαρμόζοντας πρωτότυπες ιδέες, ενώ δε θα είστε αντίθετοι στην ανάληψη κινδύνων. Δώστε έμφαση στις κρυμμένες δυνατότητές σας και επεκτείνετε τις προοπτικές σας. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές πηγαίνοντας με τη ροή και όχι ενάντια στο ρεύμα για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Εάν θέλετε να προωθήσετε την καριέρα σας ή να ξεκινήσετε κάτι άλλο, να αλλάξετε φίλους ή να αποκτήσετε καινούριους, να προχωρήσετε σε μία σχέση ή σε μια επισημοποίηση, η επιλογή θα είναι δική σας. Το μονοπάτι που θα διαβείτε φέτος θα έχει και εμπόδια που δε γνωρίζετε. Όταν εμφανιστούν καθορίστε την κατεύθυνση που θα πάρετε και κατασταλάξτε σε αποφάσεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αντί να ανησυχείτε ή να παραπονεθείτε για τις καινούριες αλλαγές, αγκαλιάστε τις και επωφεληθείτε από αυτές όσο περισσότερο μπορείτε.

 

Προσωπικό έτος «6»

Το 2020 αυξάνει τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις. Θα αναγκαστείτε να επιλύσετε προβλήματα και να ανταποκριθείτε στις πρόσθετες απαιτήσεις της επαγγελματικής σας παρουσίας σε καλέσματα και προσκλήσεις για να προωθήσετε την καριέρα σας. Ο αριθμός του προσωπικού σας έτους επιτάσσει να αναπτύξετε τον κύκλο σας και να βρίσκεστε όσο περισσότερο μπορείτε με κόσμο και να αυξήσετε την επικοινωνία σας. Ίσως σας φανεί περίεργο στην αρχή επειδή θα σας είναι πρωτόγνωρο και μεγάλη αλλαγή για εσάς, αλλά στην πορεία θα συνηθίσετε καθώς θα αλλάξουν κι άλλες πτυχές της ζωής σας. Σίγουρα θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας και θα χρειαστεί να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο για να τις έχετε σε τάξη, οπότε καλό θα είναι να θέσετε τις ανάγκες σας πριν από των άλλων. Η νέα χρονιά σας υπόσχεται θα ζήσετε στιγμές ρομαντισμού και θα δεχθείτε αγάπη, ενώ είναι ευοίωνη για να προχωρήσετε σε επίσημη δέσμευση με το σύντροφό σας. Διατηρείστε αρμονικές σχέσεις με όλα τα μέλη της οικογένειας σας, γιατί από εκεί θα εξαρτηθεί η ψυχική σας ηρεμία μια που φέτος θα αισθάνεστε πιο εξαρτημένοι από τους άλλους. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε όσα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ωφεληθείτε από την κοινωνική σας επέκταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς αυτή η ευκαιρία δε θα υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό την επόμενη χρονιά.

Προσωπικό έτος «7»

Τη νέα χρονιά πρέπει να είστε έτοιμοι για αυτοέλεγχο και προγραμματισμούς, αφού μετά από έξι χρόνια έντονης δραστηριότητας, έρχεται το 2020 όπου πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να προβληματιστείτε, να σκεφτείτε προηγούμενα επιτεύγματα, αποτυχίες, επιτυχίες και να παραμείνετε στις επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες, διατηρώντας ένα ήσυχο περιβάλλον. Μετά από την πίεση, το άγχος και τη σκληρή δουλειά που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια, είναι καιρός να αρχίσετε να χαλαρώνετε. Επεκτείνετε τη ζωή σας πνευματικά και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Αφιερώστε χρόνο και για τον εαυτό σας, χωρίς να σταματήσετε τις δραστηριότητές σας. Χρησιμοποιήστε τα ένστικτα σας για να αποκτήσετε νέες και δημιουργικές ιδέες που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και αντικαταστήστε αρνητικές σκέψεις με θετικές. Όλα φαίνονται να οδηγούν σε κάποιο συγκεντρωμένο και εστιασμένο μονοπάτι που θα σας προσφέρουν μια καλύτερη ζωή. Γίνετε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας, οργανωθείτε και κάντε πλάνα για την επέκτασή σας. Το 2020 θα είναι πιο εύκολο από τα προηγούμενα χρόνια και ευκολότερο από τα επόμενα. Μην το αφήσετε να πάει χαμένο χρόνια, κάνοντας ταυτόχρονα και τα πράγματα που αγαπάτε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ακόμα και αν η ζωή σας είναι πιο άνετη, μην ξεχάσετε να είστε παρών στην καθημερινότητα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν στο μέλλον. 


Προσωπικό έτος «8»

Μετά από μια χρονιά γεμάτη ησυχία και στοχασμό έρχεται το 2020 γεμάτο επιτεύγματα και οφέλη που θα σας εμπνεύσει στο να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Αρχίστε πάλι να εργάζεστε δυναμικά για να κάνετε εύκολη τη χρονιά σας και να έχετε ανταμοιβές. Θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό τομέα, αλλά πρέπει να επικεντρωθείτε στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Θα είστε φιλόδοξοι στις προοπτικές σας και σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές δυνατότητές σας θα βοηθηθείτε στην επίτευξη των στόχων σας. Αποκομίστε οφέλη από τη σκληρή δουλειά και εξαλείψτε οδοφράγματα στους στόχους σας με δημιουργικές ιδέες. Η ικανότητά σας στην ομαδικότητα, θα βοηθήσει να πετύχετε υπάρχουσες αλλά και νέες εργασιακές επιχειρήσεις. Η διαφοροποίηση της προσωπικότητάς σας είναι το κλειδί για την επιτυχία το 2020, γι’ αυτό κάντε ότι μπορείτε για να ξεχωρίσετε στο πλήθος και να είστε το κέντρο της προσοχής. Η απόκτηση νέων δεξιοτήτων θα σας επιτρέψει να είστε περισσότερο δημιουργικοί και να εισπράττετε την προσοχή που θέλετε. Βέβαια, μην ξεχάστε πως για να προχωρήσετε σε ότι θέλετε, πρέπει να είστε αληθινοί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το προσωπικό σας έτος έχει έναν από τους καλύτερους αριθμούς που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Επωφεληθείτε τη χρονιά για να κάνετε ότι χρειάζεται ή θέλετε για να πετύχετε και όλα θα κυλούν σαν αεράκι.

 

Προσωπικό έτος «9»

Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου εννέα ετών, άρα είναι λογικό να κοιτάξετε πίσω και να μελετήσετε με κριτικό πνεύμα τις προηγούμενες ενέργειές σας. Εάν είστε ευχαριστημένοι με ότι έχετε πράξει συνεχίστε στον ίδιο δρόμο και αν θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές για να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας μπορείτε να τις κάνετε. Το 2020 είναι μια χρονιά που θα πρέπει να κάνετε την απογραφή των πεπραγμένων σας, να μοιραστείτε και να είστε γενικά φιλάνθρωποι. Δημιουργήστε ένα νέο σύνολο ιδεών και πεποιθήσεων που μπορούν να δοκιμαστούν στο μέλλον. Στόχος σας για τώρα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι η ολοκλήρωση των υπαρχουσών εργασιών και στόχων, πριν ξεκινήσετε τον επόμενο εννεαετή κύκλο. Η φετινή χρονιά δείχνει ότι θα έχετε δύο βασικές διαδρομές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα είστε κύριοι του πεπρωμένου σας. Η μία διαδρομή θα είναι να κλείσετε κεφάλαια της ζωής σας που ακόμα είναι ανοιχτά και να διδάξετε στους άλλους τι έχετε μάθει μέχρι τώρα. Η άλλη διαδρομή ζητάει να είστε φιλάνθρωποι και να δώσετε εφόσον μπορείτε τη βοήθειά σας σε άτομα που το έχουν ανάγκη με όποιο τρόπο μπορείτε. Το 2020 κάντε πράγματα που αγαπάτε και σας κάνουν ευτυχισμένους. Βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όταν το πετύχετε, αρχίστε να σχεδιάζετε πώς θα αλλάξετε τη ζωή σας κατά τη διάρκεια του επόμενου εννεαετή κύκλου για να το κάνετε καλύτερα από τώρα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το προσωπικό σας έτος χαρακτηρίζεται από ανανεώσεις ή προβληματισμούς, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ