Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 

Καθημερινές προβλέψεις από την Αντα Λεούση



ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε πιο καλά το χρόνο σας και παράλληλα δώστε βάση και στα «θέλω» των άλλων. Αναθεωρήστε τακτικές που ακολουθούσατε μέχρι τώρα, γιατί το απαιτούν τα νέα δεδομένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς να αδιαφορείτε τη φωνή της λογικής. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι αυταρχισμό για να πείσετε τους άλλους για αυτά που θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα για να απολαύσετε τις μέρες που έρχονται. Ενεργήστε με ηρεμία ακόμα και αν πιέζεστε, αποφεύγοντας τις πολλές και περιττές υποχωρήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή η χαλαρότητα αλλά επικίνδυνη αν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Βάλτε φρένο στην παρορμητική σας διάθεση και περιορίστε τα πάθη σας για να μην προκαλέσετε.

 

ΛΕΩΝ: Είστε λίγο χαμένοι και θα χρειαστεί να ψαχτείτε λίγο, προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε αποφάσεις σύμφωνα με το συμφέρον σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αυστηρή κριτική, γι’ αυτό αποφύγετε τις ασύστολες ηθικολογίες, ιδιαίτερα αν θα αναφέρεστε σε ερωτικά ζητήματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, οπότε μην απελπίζεστε μπροστά στα αδιέξοδα. Χρησιμοποιώντας έξυπνα τεχνάσματα θα πετύχετε και τα πιο δύσκολα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε υπερβολές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Μπορεί να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά έχετε ακόμα πολλά να ξεκαθαρίσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να γίνουν πιο γρήγορα οι αλλαγές που θέλετε σε βασικούς τομείς της ζωής σας, πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι με το μέρος σας και μη χάνετε χρόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες υποχρεώσεις θα σας οδηγήσουν να αντιδράσετε κάπως απότομα και αλλοπρόσαλλα. Ενεργήστε με ηρεμία και κυρίως με αξιοπρέπεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση οικειότητας που θα νιώσετε με κάποια άτομα ου εργασιακού χώρου, θα αποδυναμώσει τους φόβους σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε τα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε προτεραιότητες, γιατί τόσο η προσωπική, όσο και η επαγγελματική σας ζωή απαιτούν ενεργητικότητα. Μην κολλάτε όταν πρόκειται για την πρόοδό σας.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα