Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου

 

 Καθημερινές προβλέψεις από την  Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα δεν είναι και η καλύτερη για τις οικογενειακές σας σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα, θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο να περάσετε με το σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση.

 

ΛΕΩΝ: Δε θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες. Έχετε το νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος. Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαδικασία και μόνο του να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Με πολλές ιδέες αφού έχετε έμπνευση και λίγα χρήματα θα ομορφύνετε το χώρο σας Αν θέλετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα αφιερώστε χρόνο στον έρωτα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός