Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αφροδίτη στους Διδύμους: Kάθε σύννεφο έχει μια ασημένια φόδρα

 

Eβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 30/3 έως 5/4



 

Στις 31 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, δημιουργώντας τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα σας κάνει να λειτουργείτε απρόβλεπτα αλλά και παθιασμένα αλλά φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Θα αποζητάτε την ελευθερία σας και θα τη διεκδικείτε με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν μελετώντας τις λεπτομέρειες, πριν προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα. Ο Άρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνουν βιαιότητα, κούραση και άγχος. Η ψυχολογία σας θα πέσει και η αισιοδοξία σας θα μειωθεί αισθητά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην γκρινιάζετε συνεχώς. Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

 

ΚΡΙΟΣ: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δε γνωρίζετε καλά. Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους, απαντήστε τους δεόντως. Εγκυμονεί κινδύνους, να υποστηρίζετε πρόσωπα που δε γνωρίζετε σωστά. Οι περίεργες ψυχολογικές σας αλλαγές, μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σας σχέση. Όταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δε σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα. Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Το πιο σημαντικό, θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας, ώστε να μη συνεχίσετε την επανάληψή τους. Οι δραστηριότητές σας αρκετές, αλλά εφόσον θα είναι εύστοχες και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας, οι πονοκέφαλοί σας θα είναι όλο και λιγότερο μεταφορικά και κυριολεκτικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων. Οι μεγάλες δόσεις φαντασίας που έχετε, δε θα σας αφήσουν στιγμή να πλήξετε όχι μόνο εσείς, αλλά και όσοι σας συναναστρέφονται.

 

ΛΕΩΝ: Να είστε πιο γρήγοροι και πιο μεθοδικοί στις κινήσεις σας, για να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας. Υποστηρίξτε τις θέσεις και τα πιστεύω σας χωρίς, όμως, να το παρακάνετε, για να μην προκαλέσετε σύγχυση με τους συνεργάτες σας και χαλάσετε την ευκαιρία που έχετε να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα και στην πράξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε στους δικούς σας ότι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό και βρείτε με τη βοήθειά τους τις σωστές λύσεις. Όμως, συζητήστε ότι είναι της παρούσης και σας αφορά. Μην ξύσετε πληγές για θέματα άλλων, καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ανακατευτείτε στα προσωπικά ζητήματα των άλλων. Αν θέλετε να ευχαριστήσετε την περιέργειά σας, κάντε το απασχολούμενοι με τον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι προϋποθέσεις για να διακριθείτε και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα υπάρχουν, αλλά θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τι θα επιλέξετε. Δε θα κόψει η ανοδική σας πορεία, αλλά μην κολλήσετε πεισματικά στις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε το γενικό νόημα σε όσα συμβαίνουν. Σταθεροποιήστε τα έξοδά σας και αυτό θα μειώσει αρκετά το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτό τον τομέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις επιλογές στις φιλίες σας, ακριβώς όπως κάνετε και στις σχέσεις σας. Ισορροπήστε τις διαφορές που υπήρχαν με συνεργάτες, φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα και οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους θα βρίσκουν τους σωστούς κοινούς σας στόχους. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και εκφράστε τους τη γνώμη σας, διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους και προβάλλοντας τα επιχειρήματά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι προτιμότερο να έχετε δίπλα σας λίγους και καλούς που θα αξίζουν τη γενναιοδωρία σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τους κρατήσετε για πάντα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μειώσετε τους έντονους ρυθμούς που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, για να δώσετε ώθηση στο συναισθηματικό σας τομέα και για να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να εμπλέξετε άτομα που δεν είναι ενήμερα για τις κινήσεις σας και αν νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε κάποιες άγνωστες πτυχές, κάντε την έξυπνη κίνηση να αποσυρθείτε προσωρινά από το προσκήνιο. Πιθανόν να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Αφεθείτε και διασκεδάστε, όμως, μην ξεχαστείτε και παραμελήσετε την οικογένεια ή το σύντροφό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας για να ανανεωθείτε και να αντιμετωπίσετε φόβους ή ανασφάλειες που σας έχουν μείνει ως κατάλοιπα, θα είναι εμφανέστερα πιο μεγάλη από πριν και αυτό θα κάνει καλό τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και στον ψυχικό σας κόσμο. Αποτραβηχτείτε από τα εργασιακά σας θέματα, για να κρατήσετε ψηλά την ψυχολογία σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανήκετε στα άτομα που τα χαρακτηρίζει η δύναμη και θα προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με αξιοσημείωτη γοητεία. Αφουγκραστείτε το μέλλον σας μέσα από τα καθημερινά σας γεγονότα και βιώματα και η εγρήγορσή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πορεία σας στο χρόνο. Θα ξυπνήσει το ερευνητικό και ανήσυχο πνεύμα σας, για την απόκτηση καινούριων ενδιαφερόντων, με στόχο να βρείτε περισσότερες ικανοποιήσεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του