Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ερμής στους Διδύμους: Binge επικοινωνίας

Ζώδια από την Αντα Λεούση για Δευτέρα 11 έως 17/5



 

Στις 11 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας μπερδέψει και θα ρίξει την ψυχολογία σας με συνέπεια να θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας. Δε θα είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά ότι θα συμβαίνει γύρω σας και αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να έρθετε σε προστριβή με συνεργάτες ή να βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Στις 12 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Στις 13 η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, φέρνει τα πάνω κάτω σε προσωπικό επίπεδο. Μη βιαστείτε να ρίξετε ευθύνες ή να κατηγορήσετε κάποιους επειδή δυσκολεύεστε να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, γιατί θα δημιουργήσετε ρήξη σε σχέσεις που δύσκολα θα αποκαταστήσετε. Στις 14 ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας επιθετικούς σε συναισθηματικό επίπεδο οπότε προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Αφήστε η διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα. Στις 14 και ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, μειώνοντας τις αντοχές σας και ρίχνοντας αισθητά την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Ο εκνευρισμός σας κάποιες φορές θα είναι διάχυτος και ανεξέλεγκτος, οπότε μείνετε μακριά από αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. Στις 15 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.

 

ΚΡΙΟΣ: Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας, αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις του προηγούμενου μήνα. Καθώς επικοινωνιακά δε θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Από τη μία αγωνίζεστε και από την άλλη πρέπει να κάνετε υπομονή σε κάποιους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ηρεμήστε γιατί είναι κοντά η στιγμή που θα περάσει η θύελλα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε την ένταση και τις εργασιακές περιπλοκές, να σπαταλήσουν το χρόνο και το χρήμα σας σε άσκοπες δραστηριότητες. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα. Να είστε συνετοί, προνοητικοί και ρεαλιστές στα σχέδια που έχετε κατά νου. Ότι προκύψει τώρα θα καθορίσει την πορεία που θα έχετε στη συνέχεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα αποτελέσει εγγύηση στις όποιες διευθετήσεις και στην υποστήριξη που θα εισπράξετε από τους ξένους, καθώς και στην εξέλιξή σας. Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού πριν ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας.

 

ΛΕΩΝ: Μέρα σταθμός και μια ξεχωριστή περίοδος για όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Είστε έτοιμοι και διαθέτετε τα απαραίτητα επιχειρήματα για να κινηθείτε σωστά και τις πιο δύσκολες ώρες. Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αντιθέσεις και οι αμφιταλαντεύσεις θα δοκιμάζουν την κρίση αλλά και το συναισθηματισμό σας. Πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά των άλλων, γιατί ίσως αποκαλυφθούν με σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες. Οι καταστάσεις θα σας υποχρεώσουν να δείτε κατάματα την πραγματικότητα που εδώ και καιρό αγνοούσατε, ενώ παράλληλα θα έρθετε αντιμέτωποι με τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

 

ΖΥΓΟΣ: Αξιολογήστε την πραγματικότητα, προβλέψτε τις τυχόν δυσκολίες και προβάλλετε τις ικανότητές σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δημιουργώντας γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Σκεφτείτε τι θέλετε και επιλέξτε το αποφασιστικά. Η δημιουργία θα σας δώσει χαρά και αν υπάρξουν δυσκολίες μην επιτρέψετε να σας αποπροσανατολίσουν. Δείξτε στους άλλους φανερά το πόσο έχετε την ανάγκη τους, κρατώντας όμως, τις απαραίτητες ισορροπίες για το δικό σας καλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες των άλλων και αφεθείτε χωρίς να έχετε εναλλακτικές λύσεις, γιατί ενδέχεται κάποιοι από τους συνεργάτες σας να σας απογοητεύσουν. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ότι θα τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, γιατί οι μέρες θα είναι αρκετά περιπετειώδεις για τον οικονομικό σας τομέα. Πολλά πράγματα θα κριθούν από τη στάση και την ανταπόκρισή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις. Προετοιμάστε το έδαφος για μια οικονομική βελτίωση, που θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα για να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε ήδη υπάρχουσες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους. Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου. Θα εξακολουθείτε να είστε κοινωνικοί και αυτό θα κατευνάσει κάθε εγωιστική σας τάση, ενώ το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πώς να βοηθήσετε τους άλλους, να επιλύσετε προβλήματα και στο πως θα συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σας και φοβίες. Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας. Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα, αλλά και στο να μην αναλάβετε ευθύνες που κανείς δε σας έχει αναθέσει.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department