Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης  21 Μαΐου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δε θα επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από άτομα  που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση, απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φίλος σας. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση.

 

ΛΕΩΝ: Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχθείτε στην εσωτερική σας δύναμη. Τολμήστε καινούρια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχθείτε σε καινούριες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλα μπορούν να πάρουν το δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούρια ερωτική εμπειρία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Για να είσαστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε ότι αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι. Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού.

 

ΙΧΘΥΣ: Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούρια επαγγελματική σας καριέρα. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός