Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαΐου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν και τα εύκολα δύσκολα. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι. Με προσοχή και μεθοδικές κινήσεις, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προχωρήσουν θετικά.

 

ΛΕΩΝ: Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό σας χώρο. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας. Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που αρέσουν στο περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν εσάς. Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε το διάλογο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες. Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλατε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς καινούριες ευθύνες στον εργασιακό τομέα είναι πιθανόν να σας κουράσουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024