Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Τοξότη: "Να μείνω ή να φύγω;"

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αντα Λεούση για Δευτέρα 1 έως 7/6



 

Στις 3 η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε συναντήσεις και συζητήσεις που θα αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια. Ο Ήλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, θα σας φέρει ψυχολογική υποστήριξη από άτομα που αγαπάτε, αλλά υπάρχει κίνδυνος η φροντίδα που θα δεχθείτε να την εκλάβετε ως καταπίεση και να φερθείτε απότομα. Στις 5 η Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη με την Πανσέληνο στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 6 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, αυξάνει το άγχος και σας κάνει εριστικούς. Θα υπάρχει αρκετή καταπίεση και απαιτήσεις από τον εργασιακό σας χώρο.

 

ΚΡΙΟΣ: Εάν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες. Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας θέματα, βάζοντας καινούριες βάσεις σε αυτά και χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Εάν πρέπει να αναβάλετε διακοπές που ήδη έχετε προσχεδιάσει, προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν από μόνοι τους. Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών σας θεμάτων, περιφρουρώντας τα υλικά σας αποκτήματα και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν ξέρετε. Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να τους επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρεστε για αυτούς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά σας θέματα, δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς που δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε. Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και μεγαλώστε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομονώσετε τις παρέες σας. Έχει μεγάλη σημασία να αφήσετε καλές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας μόνο τον καλό σας χαρακτήρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προετοιμαστείτε για τις ξαφνικές αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πιο δημιουργικά. Ισορροπήστε και προχωρήστε δημιουργικά, βάζοντας πρώτα μικρούς στόχους, ώστε να βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματα τους και έτσι να παίρνετε θάρρος για μεγαλύτερους. Για να αποφύγετε και το παραμικρό λάθος, σκεφτείτε με ποιους ανθρώπους έχετε ανάγκη να συζητάτε και με ποιους πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

 

ΛΕΩΝ: Οι σωστές στρατηγικές μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σας ανάπτυξη, αλλά και να κατακτήσετε ένα νέο πρόσωπο είτε να βελτιώσετε μια παλιά σχέση. Για να ανακαλύψετε παρακαμπτήριους δρόμους για την επιτυχία, αποφύγετε κάθε είδους φανατισμό και αρχίστε να μαθαίνετε από τα εμπόδια που συναντάτε. Προσοχή στα δικαιώματα που δίνετε και παίρνετε, καθώς τα κίνητρα των πράξεών σας, θα καλλιεργήσουν το έδαφος για πολύπλοκες καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή οι επιθυμίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και μόλις ικανοποιείτε ένα αίτημά σας, ξαφνικά γεννιέται ένα άλλο, προσέξτε μη γίνετε στο τέλος άπληστοι. Εφόσον πια ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά, τα οποία θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε για αυτήν. Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια. Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική σας απόδοση θα φτάσει στο μάξιμουμ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε ότι αφορά επαγγελματικές σας συμφωνίες, ερευνήστε κάθε τους πτυχή πριν αποφασίσετε. Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμα είναι πολλά. Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων. Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι, για να πετύχετε στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσει τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης. Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούριες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινάει ήρεμα για εσάς, παρόλο που στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίζουν να τρέχουν. Χωρίς να διστάσετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένατε, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αρκετά ανανεωμένοι. Έτοιμοι για όλα λοιπόν και η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα και όταν υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αυτή τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι να μη βγείτε ούτε εκτός προγράμματος, ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν. Βέβαια, δε θα είναι τόσο εύκολο να το πετύχετε, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια με εσάς και την ψυχολογία σας και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ