Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 3 Ιουλίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψτε ιδέες και τρόπους που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Η διεύρυνση του κύκλου σας, δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε για αυτήν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών, θα φέρουν στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη. Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους.

 

ΛΕΩΝ: Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική σας απόδοση θα φτάσει στο μάξιμουμ. Η διάθεση και η ετοιμότητά σας, θα αποτρέψει οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε κάθε τι που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μη τα βλέπετε όλα μαύρα. Οι πολλές έννοιες που έχετε δε σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας. Για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζονται μπαλώματα, αλλά ριζικές λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από ανασφάλεια και από την απογοήτευση που νιώθετε, μη σπαταλάτε χρήματα. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…