Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 6 έως 12/7

Επιθυμία και παρορμητισμός σε δύναμη ισχύος



 

Στις  8 ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, είναι απαγορευτική όψη για νέα ξεκινήματα, καθώς οι καθυστερήσεις και οι παραλείψεις όχι μόνο θα μπλοκάρουν αλλά και θα ανατρέψουν τρέχοντα σχέδια. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει. Στις 12 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας.
 

ΚΡΙΟΣ: Η ιεράρχηση των ιδεών σας που θα έρχονται σα χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα. Από εσάς εξαρτάται το αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαια στα χέρια των άλλων. Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας. Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί σε άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, καθώς οι ανασφάλειές σας θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα θέλετε να απομονωθείτε. Μη φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τα παράπονά σας, στους δικούς σας ανθρώπους. Τολμήστε το και θα βρείτε ανταπόκριση, αφού και αυτοί προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι σας ταλαιπωρούσε, αλλά κρυβόσασταν συνεχώς πίσω από χαμόγελα και αστεία πειράγματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί, ξεκινώντας από το να ξανανεβάσετε την ψυχολογία και το ηθικό σας, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει αρκετές συζητήσεις. Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα προμηνύει γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα στους περισσότερους τομείς της ζωή σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα γίνουν ακόμα καλύτερες. Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, ώστε να τους πλησιάζετε με περισσότερη άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους σας, είτε για να περάσετε ευχάριστα.

 

ΛΕΩΝ: Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα σας βοηθήσουν να ενθέσετε τις απόψεις σας, αλλά και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. Η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στις σχέσεις σας θα επικρατεί αρμονία και θα πρέπει να τη διατηρήσετε, γι’ αυτό μη δώσετε υποσχέσεις που θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε και μην υπολογίσετε σε αυτές που μπορεί να σας δώσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έχουν την καλή διάθεση να σας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να βρείτε και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε σωστές επιλογές. Τα στάνταρ των περισσοτέρων σε μια σχέση για εσάς είναι ανιαρά, αφού προτιμάτε την ποικιλία σε συνδυασμό με την ξεγνοιασιά.

 

ΖΥΓΟΣ: Ή που θα ερωτευθείτε παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν δίπλα σας και απλά δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας συναρπάσουν. Το πλανητικό σκηνικό, θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς -αν και ποτέ δεν είχατε πρόβλημα σε αυτό- για να σας πλησιάσουν και να πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Αποφασίστε τις, λοιπόν, αυτό το μήνα, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές για την εικόνα σας. Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων. Τονώστε τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο για να ξανανιώσετε και κάντε τους να έλκονται από τη μαγική σας εικόνα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα σας βοηθάει να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας ακόμα πιο γρήγορα. Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο θα εξακολουθεί να είναι μεγάλος, όμως, αυτό δε φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρόλο που τα έξοδά σας έχουν ανέβει κατακόρυφα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε ξεκινήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και διεκδικήστε το καλύτερο παντού, ακόμα και στο συναισθηματικό σας τομέα. Ζητάτε μια σχέση που να σας δίνει συγκινήσεις, εκπλήξεις και εξάρσεις και όχι απλώς να σας προσφέρει ασφάλεια. Δεν ανήκετε σε εκείνους που επιζητούν ένα σύντροφο, μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες, η σεξουαλικότητά σας τονισμένη και θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε καινούριες εμπειρίες. Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δε θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Με υπομονή και ψυχραιμία, θα αποφύγετε συγκρούσεις που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε τα λάθη.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφασίστε εσείς, αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αν θα αφήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα να μπει στη ζωή σας ή αν θα καταλήξετε σε ένα χωρισμό εφόσον κρίνετε ότι η σχέση που έχετε δεν πάει άλλο. Ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30