Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 18 Αυγούστου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε, μια που μέχρι στιγμής έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με αναλύσεις επί αναλύσεων και προβληματισμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ενέργειά σας θα είναι αισθητά μειωμένη, γι’ αυτό μην το παρακάνετε και καταρρεύσετε, αλλά φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να επανέλθετε και πάλι δυναμικά μόλις χρειαστεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δε είναι πολύ εύκολο να βάλετε σε κίνδυνο κάποιες από τις σταθερές σας σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να ακούτε τους άλλους ακόμα και αν αυτά που λένε δε σας ενδιαφέρουν άμεσα, γιατί από τα λεγόμενά τους θα βρείτε στο μέλλον χρήσιμες πληροφορίες.

 

ΛΕΩΝ: Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλατε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και που θα πρέπει για άλλη μια φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας, για να μη μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σας κάνουν κακό.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν καταστάσεις και σημαντικές ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως, θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για να μη γίνουν λαθεμένες επιλογές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όμως, όπως φαίνεται οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν μπορούν να είναι άνετα τα οικονομικά σας, αλλά δε θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας, πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής, κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία για αυτό που θέλετε να κάνετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»