Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας από Δευτέρα 31/8 έως 6/9

Ερμής κι  Αφροδίτη στον Λέοντα: Ερωτισμός on air



Στις 1 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει πληροφορίες χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως, μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας για να μη βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα. Στις 2 η Πανσέληνος στους Ιχθείς, ενισχύει τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και σας ωθεί να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Στις 3 με τον Ερμή στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο. Στις 4 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, προτιμήστε αν είναι εφικτό να μείνετε σπίτι και να αποφύγετε οποιαδήποτε συνάντηση στον εργασιακό σας χώρο. Στις 6 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα. Μαζί με τον Ερμή και η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω.

 

ΚΡΙΟΣ: Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε. Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, θα δείτε όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα. Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, θα σας δώσουν ευκαιρίες να εξελιχθείτε. Μην επιτρέψετε σε κάποιους επιτήδειους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας. Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε. Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποχρεώσεις που δε σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση.

 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Για να μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας, θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μην αφήσετε σε όσους σας περιβάλλουν να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο. Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια νέα περιπέτεια με πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν. Για να νιώσετε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή σας, κάντε αλλαγές στο χώρο που ζείτε. Βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε για να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει, μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Από εδώ και πέρα το σκηνικό αλλάζει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτίμηση των συμβάντων και τις απαραίτητες διορθώσεις όπου κρίνεται εσείς αναγκαίο. Ίσως αναζητήσετε σχέσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας κάνουν να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας ενόχλησαν ή σας πλήγωσαν στο παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Φροντίστε να είστε πιο διπλωματικοί στα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ίσως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η βδομάδα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Μπορεί να μην είναι εύκολη δουλειά, αλλά σίγουρα είναι ένα ακόμα βήμα προς την ωριμότητα και την αυτογνωσία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε όχι μόνο τα δικά σας όρια  μα και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος και να αναζητήσετε μια καινούρια ταυτότητα, θα σας ωθήσει σε νέες επιλογές και δρόμους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιήσεις, είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχετε. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν και αλλάξτε τη ροή της καθημερινότητάς σας προς το καλύτερο. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλά από τα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού σας χώρου να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.
 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.