Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πανσέληνος του Οκτωβρίου… είσαι έτοιμη για boxing;

Δες τι φέρνει και τι σημαίνει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά



 

Ετοιμάσου για μια εντελώς χαοτική εμπειρία πανσελήνου; Υπάρχει ένας λόγος που τα γεμάτα φεγγάρια συνδέονται συχνά με την άγρια ​​φύση και τη μαγεία. Αυτό συμβαίνει όταν το φεγγάρι - κυβερνήτης του υποσυνείδητου και του συναισθηματικού εσωτερικού σου κόσμου - φτάνει στην πληρέστερη και ισχυρότερή του κατάσταση. Είναι επίσης όταν το φεγγάρι σχηματίζει μια άμεση αντίθεση στον ήλιο - εκπρόσωπο του χαρακτήρα σου και του συνολικού εγώ - που σημαίνει ότι ο εσωτερικός και ο εξωτερικός σου εαυτός βρίσκονται σε αντιπαράθεση ή σύγκρουση. Ενώ ο ήλιος συλλαμβάνει όλα όσα μπορεί να δει κανείς στο φως, το φεγγάρι συνδέεται με όλα όσα βρίσκονται κρυμμένα μέσα στη σκιά της νύχτας. Έτσι, η πανσέληνος γίνεται γνωστή για την αλήθεια που φέρνει στην επιφάνεια και για αυτό το λόγο προετοιμάσου, γιατί το ωροσκόπιο της πανσελήνου του Οκτωβρίου 2020 μοιάζει με γροθιά στο στομάχι.

Η επερχόμενη πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου με ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου (περίπου στις 12:12:00 π.μ.) στο βασικό ζώδιο της φωτιάς τον Κριό. Αντίθετα με τον ήλιο στον Ζυγό, αυτή η πανσέληνος αντιπροσωπεύει την πολικότητα του άξονα Κριός-Ζυγός. Ο Κριός αντιπροσωπεύει την ανεμπόδιστη έκφραση του εαυτού και του «Εγώ». Αντίθετα, ο Ζυγός αντιπροσωπεύει την επιθυμία για αρμονία, συνεργασία και το «εμείς». Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, μπορεί να νιώσεις μια ώθηση μεταξύ της επιθυμίας σου να τα βρεις με τον εγγενή εαυτό σου και να εκμεταλλευτείς την ελευθερία σου, διατηρώντας παράλληλα την ειρήνη στις σχέσεις σου. Ενώ το ένστικτό σου μπορεί να σε ωθεί να ακολουθήσεις τις παρορμήσεις σου, γνωρίζεις επίσης πώς αυτή η συμπεριφορά μπορεί να επηρεάσει τους άλλους και τη γνώμη τους για σένα. Ωστόσο, μερικές φορές, απλά πρέπει να εκφράσεις το πάθος σου και να προσέξεις ποιος το εκτιμά.

Αυτή η πανσέληνος θα είναι ιδιαίτερα χαοτική επειδή ο Άρης - ο κυβερνήτης πλανήτης του Κριού - συμβαίνει να υποχωρεί προς το παρόν. Ο Άρης όχι μόνο είναι ο πιο σπάνιος από όλους τους οπισθοδρόμους, αλλά επίσης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, τον πλανήτη του κάρμα, τα όρια και τον χρόνο, αυξάνοντας την απογοήτευση και την αίσθηση ότι τίποτα δεν κινείται αρκετά γρήγορα. Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, μπορεί να αισθάνεσαι σαν κάτι να σε αναγκάζει να αποφορτίσεις τα συναισθήματά σου. Αντί να αφήσεις την ενέργειά σου να εκτοξευτεί και να ξοδευτεί άσκοπα, κοίταξε να δεις πώς μπορείς να την ανακατευθύνεις με υπομονή και αποτελεσματικότητα;

 

Δες πώς κάθε ζώδιο απαντά σε αυτήν την ερώτηση:

Κριός

Ποια είσαι στ’ αλήθεια; Αυτή είναι η ερώτηση που σε ενθαρρύνει αυτή η πανσέληνος να απαντήσεις. Πόσο από τη ζωή σου έχουν αποφασιστεί από κάποιον άλλο; Επιτρέπεις σε προηγούμενες εκδόσεις του εαυτού σου να επηρεάζουν το σήμερα; Σου επιτρέπεις να αλλάξεις. Στην πραγματικότητα, η αλλαγή είναι ζωή. Συνειδητοποίησε πώς νιώθεις τώρα σε αντίθεση με το πώς ένιωθες στο παρελθόν.

Ταύρος

Υπάρχει ένα κομμάτι από σένα που κανείς δεν θα καταλάβεις ποτέ αληθινά. Είναι κρυμμένο στο υποσυνείδητό σου και επηρεάζει απαλά κάθε πτυχή της ζωής σου. Σκάψε βαθιά στο υποσυνείδητό σου και σκέψου τι εξακολουθείς να μεταφέρεις. Ήρθε η ώρα να συγχωρήσεις τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις τη διαδικασία θεραπείας. Αναγνώρισε τον πόνο και άφησέ τα όλα έξω.

Δίδυμοι

Έχεις μια επιθυμία που έρχεται στο επίκεντρο. Ίσως συνειδητοποιείς τον αντίκτυπο που θέλεις να έχεις στον κόσμο. Το πάθος σου εκτείνεται όχι μόνο στην προσωπική σου επιτυχία, αλλά και στην επιτυχία των άλλων. Πρέπει να υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα πίσω από αυτό που επιθυμείς. Πρέπει να αλλάξεις τον κόσμο προς το καλύτερο. Τι αλλαγή θα ήθελες να κάνεις;

Καρκίνος

Ονειρεύεσαι και φαντάζεσαι τη στιγμή που κερδίζεις σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, είναι καιρός να κάνεις αυτήν την επιτυχία πραγματικότητα και όχι να μείνει μια ονειροπόληση που σκέφτεσαι συχνά. Τι σε εμποδίζει να το κάνεις; Είναι ο φόβος για αποτυχία; Φόβος ευθύνης; Ό,τι κι αν είναι, το να αντιμετωπίζεις τον φόβο σου είναι καλύτερο από το να τον αφήνεις να κυβερνά τη ζωή σου.

Λέων

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να μην βλέπεις τα πάντα από τη σωστή γωνία; Εάν έχεις κολλήσει σε μια μικρή λεπτομέρεια ή ατέλεια, κάνε ένα βήμα πίσω και δες ολόκληρη την εικόνα. Υπάρχουν ευκαιρίες, φιλοσοφίες και νέες εμπειρίες που σε περιμένουν. Άφησε τις προηγούμενες απόψεις σου και επίτρεψε στον εαυτό σου να αλλάξει.

Παρθένος

Όταν ένα πράγμα τελειώνει, ξεκινά κάτι άλλο. Είναι ο κύκλος όλων της ζωής. Έχεις μόνο πολλή ενέργεια για να δώσεις, και αν μείνεις κλεισμένη στο παρελθόν, θα καταλήξεις να χάνεις. Εάν ένα κεφάλαιο κλείνει, αποφάσισε να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο. Αγκάλιασε τη διαδικασία βαθιάς πνευματικής μεταμόρφωσης. Πολλά έρχονται.

Ζυγός

Θα έχεις μια αποκάλυψη για τις σχέσεις που κρατάς κοντά στην καρδιά σου. Ίσως συνειδητοποιήσεις ποιες σχέσεις είναι σημαντικές για σένα και πώς μπορείς να τις ενισχύσεις ακόμη περισσότερο. Ίσως βλέπεις πώς μπορείς να γίνεις καλύτερη σύντροφος και πώς να ζητήσεις το ίδιο κι εσύ από τον σύντροφό σου ως αντάλλαγμα. Άφησε την αρμονία, την ενσυναίσθηση και την εμπιστοσύνη να σε οδηγήσουν.

Σκορπιός

Κάθε σημαντική εξέλιξη στη ζωή σου προκύπτει από μια απλή απόφαση. Είναι όλα σχέσεις αιτίας και αποτελέσματος. Ποιες επιλογές κάνεις στη ζωή σου; Τι συνήθειες έχεις; Τώρα είναι η ώρα να ξανασκεφτείς την καθημερινή σου ρουτίνα. Πώς μπορείς να βελτιώσεις την ισορροπία της ζωής σου μεταξύ εργασίας και χαλάρωσης; Ήρθε η ώρα να φροντίσεις καλύτερα το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σου.

Τοξότης

Θυμάσαι πώς ένιωθες όταν ήσουν παιδί; Πώς άφηνες τον εαυτό σου να διασκεδάζει και να είσαι αληθινή χωρίς να ανησυχείς τι σκέφτεται κάποιος; Ίσως χρειάστηκε να αναιρέσεις αυτήν την αυθεντική και ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου καθώς μεγάλωνες. Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητα και την ευχαρίστηση που το εσωτερικό σου παιδί συνεχίζει να σου μεταφέρει.

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό να έχεις υψηλές φιλοδοξίες και μια καριέρα που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, δεν μπορεί ποτέ να υπερισχύσει της προσωπικής σου ζωής. Ίσως συνειδητοποιείς πως πρέπει να κάνεις μια καλύτερη δουλειά για τη φροντίδα της οικιακής σου ζωής και την ανανέωση της σύνδεσής σου με την οικογένειά σου. Άφησε την καρδιά σου να οδηγήσει το δρόμο και να διαδώσεις τη συμπόνια όπου έχει αξία για σένα.

Υδροχόος

Τα μυστικά επιπλέουν στην επιφάνεια. Ό,τι δεν κοινοποιήθηκε καθαρά (ή σκόπιμα) μπορεί να γίνει γνωστό. Αυτό σου διδάσκει πώς να διατηρείς όρια με τις πληροφορίες που αποφασίζεις να μοιραστείς με άλλους και τι αποφασίζεις να κρατήσεις για στον εαυτό σου. Άφησε την ακεραιότητα και την πίστη να σε καθοδηγήσει.

Ιχθύς

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, η εστίασή σου μεταφέρεται σε γήινες ανησυχίες όπως τα οικονομικά σου και το επίπεδο πρακτικής σταθερότητας στη ζωή σου. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να επανεξετάσεις τον προϋπολογισμό σου, τις συνήθειες των δαπανών σου και πώς μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα για μια δύσκολη μέρα. Ρώτησε τον εαυτό σου τι χρειάζεσαι σε σχέση με αυτό που θέλεις. Εστίασε σε έναν στόχο παρά στις παρορμήσεις σου.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.