Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: "On and on" στα ερωτικά σόναρ

Zώδια εβδομάδας από Δευτέρα 12 έως 18/10



Στις 12 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι ιδανικός για ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, αλλά και για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Στις 13 ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις ή να βάλετε μπροστά νέα σχέδια και στόχους. Κρατήστε τα νεύρα σας μακριά από τον οικογενειακό χώρο. Στις 14 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό και μειώνονται οι άμυνες και οι αντιστάσεις σας απέναντι σε δυσκολίες και προβλήματα. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς δε θα έχετε καθαρό μυαλό και θα οδηγηθείτε σε λάθη. Μην πιστέψετε ότι ακούσετε, γιατί κάποιοι θα αποσκοπούν στο να σας αποσυντονίσουν. Στις 15 με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μη δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας, γιατί δε θα σας αρέσει να ανακατευτούν στη ζωή σας. Στις 16 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φέρνοντας εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 18 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.

 

ΚΡΙΟΣ: Το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα σας φανεί περίεργο που δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό. Είτε το θέλετε είτε όχι, ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Μην παρασύρεστε και φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, απλώς επειδή έχετε κάποιες ενδείξεις. Να θυμάστε πως χρειάζεστε και αποδείξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος. Καινούριες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Ξαναπροσαρμόστε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε. Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη βοήθεια της διπλωματίας, μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις. Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά. Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε. Ξεκινήστε μια γενική αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να είστε πιο ξεκαθαρισμένοι εσωτερικά, αλλά και πιο έτοιμοι να στρέψετε το δυναμικό σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, σε νέα πρόσωπα και σε πράγματα που αξίζουν αληθινά.

 

ΛΕΩΝ: Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δε σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα. Ξεθάψτε παλιά σχέδια και όνειρα και δείτε τα κάτω από το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε αλλάξει αρκετά τον τελευταίο καιρό και η διαύγεια μυαλού που έχετε θα συμβάλλει στο να μοιραστείτε πιο σωστά ανάμεσα σε αυτά που αγαπάτε και αυτά που πρέπει να γίνουν. Η καθαρότητα του μυαλού σας, θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε καταστάσεις που δε σας αρέσουν και να βρείτε τρόπους να τις αντιμετωπίσετε καλύτερα.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που θα σας κρατούν απασχολημένους. Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε καλή ψυχολογία, να αποφασίσετε να πάτε διακοπές αν ακόμα δεν έχετε πάει είτε με το σύντροφό σας, είτε για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, όσοι είστε ελεύθεροι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απογειώστε τη φαντασία σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και αφήστε τη διαίσθησή να σας οδηγήσει. Αποβάλετε κακές μνήμες, λοξοδρομήσεις, απορρίψεις απογοητεύσεις και αποτυχίες που υποσκάπτουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας. Το θάρρος και η δύναμη είναι το αντίτιμο που ζητάει από εσάς η ζωή ώστε να προχωρήσετε και δεν πρέπει να αφήσετε να σας χαθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα είναι και τόσο δύσκολο να το πετύχετε μια που η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο. Η βεβαιότητα που θα νιώσετε για τη γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας χώρο, στα οικονομικά, στις σχέσεις σας, αλλά και για τις βλέψεις σας γενικότερα, θα είναι μεγαλύτερη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να βλέπετε ως απαραίτητο το να εργαστείτε πάνω στο ξεκαθάρισμα και την ποιότητα των σχέσεών σας, καθώς η κοινωνικότητα, η συντροφικότητα και ο αλληλοσεβασμός θα γίνουν τα βασικά σας κριτήρια. Όσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια. Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, αποδεχθείτε τις δικές σας ελλείψεις και λάθη και όπου είναι απαραίτητο χαμηλώστε περισσότερο τους τόνους. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη, για να νικήσετε και τον πιο μικρό αντίπαλο που μπορεί να έχετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι προσδοκίες σας θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας. Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πλησιάστε τους και αφήστε λίγο χρόνο για να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση.




Cover photo credits: Karen Inderbitzen

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department