Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 16 Οκτωβρίου

 Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει να παίξετε καινούρια παιχνίδια και νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε, αλλά και οι επαφές σας θα είναι υπέρ αρκετές με ποιότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, μην προβείτε σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα συμβάλλει ώστε να εμφανιστούν οι αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, αλλά θα μεγαλώσει και τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να το γλεντήσετε και να ξεσκάσετε αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά πριν ανοιχτείτε και κατασταλάξετε επιλέξτε την ποιότητα.

 

ΛΕΩΝ: Επικοινωνήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί εκτός του ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας, θα είναι ευχάριστο και εποικοδομητικό για εσάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο πιο εγωιστικά, όμως, χωρίς να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις και τα πιστεύω σας και μην παρασύρεστε από τους άλλους.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα βιώματα που θα έχετε θα είναι ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας παροτρύνουν σε αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι , γιατί οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις. Έχει μεγάλη σημασία να διατηρήσετε κάποια στεγανά τα οποία θα σας δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας προτερήματα και θα νιώσετε πολύ καλά. Ξεφαντώστε, διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, οι μέρες μοναξιάς πέρασαν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Θίξτε τα κακώς κείμενα χωρίς εκνευρισμό για να βρεθεί το δίκαιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχθείτε τις αδυναμίες σας αφού δεν μπορείτε να τις απαλλαγείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αλλάξτε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, με θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση.

Cover photo credits: Ben Hassett with Rachel  Weisz

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.