Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δε σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους. Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαλάσει  το κέφι, απλά χαμογελάστε του. Θα προκληθούν γεγονότα κάποια ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα, αλλά όπως και να έχει θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους.

 

ΛΕΩΝ: Δε θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα ήταν κακό να διατηρήσετε γενικώς χαμηλούς τόνους για να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μην μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό σας χώρο.

 

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δε θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα που μέχρι τώρα σιωπούσατε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί. Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνεται  η αυτοπεποίθησή σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς μέσα από αυτές θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις απολαβές του οικονομικού σας τομέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνει να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι.

 

ΙΧΘΥΣ: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε, προκειμένου να αναπτύξετε τους στόχους σας.

Cover photo credits: Annie Leibovitz  with top model Natalia Vodianova

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου