Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 23 έως 29/11

H φαντασία και η έμπνευση στο πιλοτήριο



 

 

Στις 24 ο Ερμής στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα. Στις 27 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Στις 29 ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ξαναδίνοντας ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

 

ΚΡΙΟΣ: Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, για να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Για να υπάρξει καλυτέρευση στον εργασιακό σας χώρο, επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας. Πρέπει να εργαστείτε εντατικά και μεθοδικά αν θέλετε να πετύχετε τα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματα τα οποία ακόμα δεν έχετε λύση με το σύντροφό σας, γιατί παρόλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε στην ηρεμία που θα υπάρχει. Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και πιο μακροχρόνιες, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση τα οικονομικά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να οριοθετήσετε κάποιες κακές σας συνήθειες, την κάνουν ακόμα δυσκολότερη. Οι καταστάσεις στο σπίτι σας θα γίνονται όλο και πιο προκλητικές και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να ξεπεραστούν, όπως και πολύ βασικό είναι να χαλιναγωγήσετε τις παιδικές συμπεριφορές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων δε σας αφήνουν ποτέ σε ησυχία, όμως, φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σας και σας κάνουν να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε λιγότερο ευάλωτοι.

 

ΛΕΩΝ: Αναγνωρίστε την αξία σας για να μην καταναλώνεστε  άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σας που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνετε αυτούς που σας βαραίνουν. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη μιας διεξόδου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα άγχος και την τραχύτητα της καθημερινότητας ή να επανατοποθετήσετε πολλά από τα όνειρά σας. Η υγεία σας εξαρτάται άμεσα από την εκτίμηση που θα κάνετε στις δυνάμεις σας. Κρατηθείτε και μην ξοδέψετε πολλά, προκειμένου να ικανοποιήσετε ή να καλύψετε ανάγκες τρίτων, ειδικά αν πρώτα δεν έχετε εξετάσει αν τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

ΖΥΓΟΣ: Εσείς και μόνο θα καθορίσετε τα όριά σας, γι’ αυτό να θυμάστε να μην το παρακάνετε και να μην κουράζεστε υπερβολικά. Δε χρειάζεται να περνούν όλα από τα χέρια σας όταν μπορούν να κάνουν και οι άλλοι κάποια πράγματα. Σε κάθε ευκαιρία που θα βρείτε να χαλαρώσετε, εκμεταλλευτείτε την για να προφυλάξετε τον οργανισμό σας, από ιώσεις, αλλεργίες και ότι θα έχει σχέση με το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αισιοδοξία και το θάρρος θα πρέπει να είναι το βασικό σας μέλημα, για να μπορείτε να κρατάτε τις ισορροπίες σας. Ο οικογενειακός σας χώρος θα σας δώσει την ελευθερία που θέλετε, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντας που θα δείχνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με κάποιους ανθρώπους, εφόσον δε σας ενοχλούν πραγματικά βαθιά και να αποφύγετε τις εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινή σας ζωή θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά σας θέματα, που θα απορροφούν σχεδόν όλο το χρόνο σας, στερώντας σας αρκετές απολαύσεις. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ανάσα για εσάς τόσο για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση ή να αφεθείτε σε μια σχέση που έρχεται σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε τις αλλαγές και μην προσπαθήσετε να τις αναβάλετε, γιατί η ίδια η ζωή θα τις απαιτήσει με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο. Εάν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει τις αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τους φίλους και το σύντροφό σας, καλό θα είναι να αποφασίσετε γρήγορα, γιατί δεν έχετε τόσο χρόνο μπροστά σας αφού οι άλλοι βαρέθηκαν να σας περιμένουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, χωρίς όμως να εμπεριέχονται εγωιστικά ξεσπάσματα. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές ή τις τελικές αποφάσεις και μη γίνεστε εκδικητικοί όταν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς. Πρέπει να προσέξετε να μη γίνουν λάθη και ίσως για να το καταφέρετε να σας είναι απαραίτητες οι διακοπές.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα ενισχυθεί η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και η προοπτική να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, θα σας ανεβάζει τη διάθεση. Δε θα μπορείτε να προσδιορίσετε το χρόνο που θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά παρόλα αυτά δε θα αργήσετε να νιώσετε ικανοποίηση από τους κόπους σας.


Cover photo credits:  Sonia Sieff

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.