Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 25 Νοεμβρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα  Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά  ώστε να συμβεί κάτι καλύτερο που εσείς θα το θέλετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητικότητά σας και προσέχοντας τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στην ουσία των πραγμάτων και να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα επιτύχετε τα καλύτερα. Μη μείνετε στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις θα επιτύχετε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στο απώτερο μέλλον. Όσο ανικανοποίητοι και αν είστε θα υπάρχει δέλεαρ για να σας προσελκύσει.

 

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο στη ζωή σας από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τους με καλύτερες προθέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση, υπομονή και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δε γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν σωστά και στις κανονικές τους διαστάσεις, οπότε ανοίξτε διάλογο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε αυτό το μήνα για να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να καταφέρετε με άνεση να επιδιώξετε αυτά που σας ευχαριστούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όποια μορφή πίεσης που μπορεί να δεχθείτε δεν απαγορεύει και την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε εύκαμπτοι στις ιδέες σας και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος  θα αρχίσει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πολύ ευκολότερα τα εμπόδια που σας φαίνονται βουνό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσετε την κατανόησή σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να αξιοποιήσετε άμεσα τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία.

 

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στο συναισθηματικό σας κόσμο και πνίγεστε, όμως, πολύ σύντομα θα υπάρξουν δυνατότητες για περισσότερη ικανοποίηση.

Cover photo credits: Andre Josselin

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.