Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που δε θα τηρήσετε. Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες για να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία- μία να τελειώνουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας. Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σας αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε.

 

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις. Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι καινούριοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το σύντροφό σας. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς για να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων. Ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας για ότι σας προβληματίζει γιατί θέλει να νιώθει χρήσιμος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλετε τις καινούριες σας ιδέες και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές. Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους. Θα τα καταφέρετε και οι επαγγελματικές σας ανησυχίες δε θα κρατήσουν πολύ.

 

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν. Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε.

Cover photo credits: Jamie Nelson

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της