Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021: ΙΧΘΕΙΣ

Ερωτας, καριέρα και τα tips κάθε μήνα



 

Με τον Ποσειδώνα που είναι και κυβερνήτης σας να κινείται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, θα ενισχυθεί η διαίσθηση και η φαντασία σας. Η δημιουργικότητα και οι καλλιτεχνικές σας ικανότητες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και να σας κάνουν πιο χαρισματικούς. Μπορεί να είναι εύκολο να αφήνετε τους άλλους να ποδοπατούν τα σχέδιά σας, αλλά οφείλεται να σεβαστείτε τον εαυτό σας και να θέσετε εσείς τα όρια στους άλλους.
Η χρονιά ξεκινάει με την ενέργειά σας αυξημένη και αυτό θα συνεχιστεί και το Φεβρουάριο. Αναλάβετε την ευθύνη να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα και εστιάστε στο να κάνετε κάτι ομαδικό για να μην διασκορπιστείτε, αν και ο ανάδρομος Ερμής θα σας θυμίσει με διάφορους τρόπους πως πρέπει να ξεκουραστείτε και να απομακρυνθείτε για λίγο από προβλήματα που δεν μπορείτε να λύσετε.

Από τον Μάρτιο έως τα μέσα, θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που θεωρείτε ως οικογένεια. Βελτιώστε την κατάσταση στο σπίτι σας για να θέλετε να περνάτε χρόνο στο χώρο σας. Κάντε μια ανακαίνιση αν αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ενεργητικοί.
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τα σχέδιά σας, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και να είστε πιο αισιόδοξοι για τις δυνατότητές σας. 

Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα τον Ιούνιο, θα φέρει προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όσο είναι νωρίς. Μην αφήσετε τίποτα στη μέση που θα ανακόψει την πορεία σας και θα σας γεμίσει διλήμματα.

Έτσι κι αλλιώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται και αυτή τον Ιούνιο θα φέρει μαζί της θετική ενέργεια για να επιστρέψετε στους κανονικούς σας ρυθμούς, να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχουν χαλάσει οι σχέσεις σας ή να αποκαταστήσετε λάθη.

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας και θα σας κάνει να σκεφτείτε πως αν πείτε ανοιχτά τι σκέφτεστε και τι νιώθετε θα έχετε καλύτερη ανταπόκριση από τους γύρω σας.

Λίγες μέρες πριν κλείσει η χρονιά ο Δίας μεταβαίνει στο ζώδιό σας, δίνοντάς την εκκίνηση να βάλετε τάξη στη ζωή σας και να ξεκόψετε από την συναισθηματική και πνευματική ακαταστασία που υπάρχει.


Σχέσεις & Έρωτας

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, η επίδραση που θα δέχεστε στην προσωπική σας ζωή θα είναι μεγάλη. Θα δυσκολευτείτε να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, αν δε δείξετε τον αληθινό σας εαυτό, η οικογένειά σας μπορεί να είναι αυτή που θα προκαλεί τις εσωτερικές σας συγκρούσεις. 

Από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα είναι αυξημένη η επιθυμία σας να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Θα αποζητάτε την προσοχή των άλλων, ενώ ο ρομαντισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε όρεξη για παιχνίδια και αναζήτηση συντρόφου. Οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας για να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα θέλετε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις είτε έχετε σύντροφo, είτε είστε μόνοι σας. Εφόσον είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή, προχωρήστε.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο που τις περισσότερες ημέρες θα κινείται ο Ερμής ανάδρομα, θα προκύψουν ζητήματα οικειότητας και πρέπει να εργαστείτε για την αντιμετώπισή τους. Φροντίστε να έρθετε πιο κοντά στους γύρω σας, να τους κατανοήσετε και να βγάλετε εμπόδια που καταστρέφουν τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να ανακαλύψετε βαθύτερα τον εαυτό σας και να τους προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο για να διορθωθούν τα πράγματα. Μπορεί να μην σας είναι ευχάριστο να κινηθείτε έξω από τα νερά σας, αλλά θα ανακαλύψετε πώς να διατηρήσετε τους ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς που θέλετε να έχετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Συνεργαστείτε με νέους ανθρώπους και μάθετε καινούρια πράγματα που θα συμβάλουν στη βελτίωση της δουλειάς σας. Όπως και να έχει η καριέρα σας στο σύνολό της, θα είναι φέτος πιο ικανοποιητική. Το 2021 είναι μια υπέροχη χρονιά για να κερδίσετε χρήματα, αν χρησιμοποιήσετε δημιουργικά τα ταλέντα σας.

Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας σε ιδέες, ακόμα και αν οι άλλοι δυσκολεύονται να σας καταλάβουν. Με διορατικότητα και δυναμικότητα μπορείτε να κάνετε το ασυμβίβαστο συμβατικό.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, εργαστείτε εντατικά και κάντε περισσότερα πράγματα. Βάλτε τάξη στα σχέδιά σας χωρίζοντάς σε μικρά και μεγάλα έργα για να σας είναι πιο εύχρηστα. Επικεντρωθείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει κυρίως και να έχετε περισσότερο πάθος

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, φέρνει σημαντική πρόοδο για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα υπάρξουν ανταμοιβές και αναγνώριση για ότι κάνετε Φροντίστε να κινηθείτε σωστά για να μην έχετε πισωγυρίσματα. Αν χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση για να εξομαλυνθούν κάποιες καταστάσεις, μη διστάσετε να το κάνετε.
Η ηλιακή έκλειψη στις αρχές του Δεκεμβρίου και ο Ποσειδώνας που θα κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα είναι ευεργετικά για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, για τον καθορισμό νέων στόχων αλλά και για την αναζήτηση ευκαιριών ώστε να κάνετε έναρξη σε καινούρια επιτεύγματα. Θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε τα πρώτα βήματα και θα πετύχετε εφόσον κάνετε τις σωστές συνδέσεις στις κατάλληλες στιγμές με τα σωστά πρόσωπα.

Συμβουλή

Είναι η τέλεια χρονιά για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να εστιάσετε στην οικογενειακή σας ζωή. Βελτιώστε τον εαυτό σας τόσο πνευματικά όσο και κοινωνικά. 

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινά χωρίς να σας δώσει την αίσθηση της απεριόριστης δημιουργικότητας και παραγωγικότητας. Εργαστείτε σε σχέδια και στόχους.

Φεβρουάριος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να κάνετε ενδοσκόπηση του εαυτού σας, να δείτε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και με ήρεμο μυαλό να αποφασίσετε τη συνέχεια.

Μάρτιος: Εστιάστε στην οικονομική σας κατάσταση. Ενισχύστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, αποδεχόμενοι κοινωνικές προσκλήσεις και καλέσματα.

Απρίλιος: Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και παράλληλα ζητήστε συμβουλές για τα οικονομικά σας, συνδυάζοντας τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Μάιος: Δώστε προτεραιότητα στα άτομα της οικογένειάς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να πετύχετε σταθερότητα στις σχέσεις σας.

Ιούνιος: Εργαστείτε πάνω στις συναισθηματικές και ρομαντικές σας αναζητήσεις. Με τον Ποσειδώνα όλη τη χρονιά στο ζώδιό σας, μπείτε σε μια νέα σχέση ή κάντε το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

Ιούλιος: Ήρθε η στιγμή να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και αφιερώσετε χρόνο σε όσους αγαπάτε.

Αύγουστος: Ο μήνας θα σας δώσει μια ώθηση δημιουργικότητας και εμπιστοσύνης. Προσπαθήσετε να κάνετε νέους φίλους και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Σεπτέμβριος: Στο πρώτο μισό του μήνα μπορείτε να ομορφύνετε τη συναισθηματική σας ζωή με όποιον τρόπο εσείς νομίζετε. Το δεύτερο μισό εστιάστε στα προβλήματα του οικογενειακού σας χώρου.

Οκτώβριος: Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να μην αφήνετε τη φαντασία σας να καλπάζει. Στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και δείτε την πραγματικότητα κατάματα.

Νοέμβριος: Η εμπιστοσύνη σας θα είναι αυξημένη απέναντι σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι σας σέβονται και σας στηρίζουν, οπότε επαγγελματικά και οικονομικά θα κυλούν ομαλά.

Δεκέμβριος: Ο τελευταίος μήνας σας δίνει άπλετο χρόνο για να προετοιμαστείτε για την επόμενη χρονιά. Θα υπάρχουν αλλαγές, αλλά εσείς σχεδιάστε τους επόμενους στόχους σας.

Cover photo credits: Jamie Nelson

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών